2777
2789

شبکه خبر اعلام کرد دقایقی پیش علی انصاریان درگذشت... چقدر ناراحتم براش برای مهرداد میناوند و همه کسایی که عزیزانشون رو بخاطر این ویروس نحس از دست دادن...😢😢😢

خدا به مادرش صبر عطا کنه

برنامه شام ایرانی که چندماه پیش شرکت کرده بود رو میبینم آتیش میگیرم از خندیدناش... محبتهاش... 

خدایا خودت شر این ویروس رو از سرمون کم کن 

حتی مراسم تشییع هم برای تسلای خاطر خانواده ها نمیشه گرفت 😞

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3 تا تاپیک پشت هم زدین علاوه بر 200نفر دیگ

خدا رحمتش کنه ولی نگین انقد خانوم باردار هست اینجا

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

اخخخخخ کاش کاااش شام ایرانیو نمیدیدممم😔😔😔😔یاد شوخیدهاش میوفتم دلم میترکه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

ای خدا الان شوهرم کفت خیلی ناراحت شدممممم😭

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

خدا رحمتشون کنه، چند هفته پیش باهم توی یک برنامه بودن

خدایی این ویروس رعایت کردن میخواد که اکثر مردم ما اهلش نیستن🤦‍♀️🥺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
3 تا تاپیک پشت هم زدین علاوه بر 200نفر دیگ خدا رحمتش کنه ولی نگین انقد خانوم باردار هست اینجا

من یه تاپیک زدم و اینکه همه موضوع رو میبینن و اگه دوست نداشته باشن وارد تاپیک نمیشن عزیزم 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...