2777
2789

شماها چکار میکنید که توی هزینه ها صرفه جویی بشه راهکار بدین

مثلا بعضیا سنگدون رو با دنبه چرخ میکنن مزه ی گوشت گوسفند میده و بصرفست

شوهرم میخواد خرج یک ماه رو بده به من و من مدیریت کنم هزینه هارو

بنظرتون چکار کنم که صرفه جویی بشه توی هزینه های خورد و خوراک مخصوصا

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ گاه از خوردوخوراکت نزن، اگه نخوری پول دوا و دکتر میدی

نه نمیخوام بزنم.فقط میخوام راهکار بدین که چطور خرید کنم که کم نیارم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
حالاهر کار می خوای بکنی سنگدون قاطی دنبه نکن،خیلی کارها هست،

😂😂😂چندتا ازون خیلیا رو بگید لطفا

لوازمی که نیاز داری برای یک ماه بنویس وبعد برو‌خرید.یک‌مبلغی راهم برای خرجهای روزانه بذار کنار‌.از تره بار خرید کن.یا ۵شنبه ها جانبو بعضی چیزاشو‌offمی زنه برو خرید کن.

من خودم اگر بخوام بگم مثلاخیلی خرت وپرت نمیخرم مثل پودرسوخاری که خیلی هامیخرن یاالینکه همیشه باید سس قرمز توخونه باشه اینااضافن یامقلا میوه یه انذازه تامیوه عاخورده بشن میوه جدیدنگیرین ،،یامثلا توغذاها کمترگوشت بزنین به اندازه،،یامثلابرنامه ریزی کنید هر برج یک مدل گوشت بخرین یادومدل کع پرمصرفه مثل مرغ وگوشت چرخ کرده گوشت خورشتی وآبگوشتی بازبزازیم برا برج های دیگه همرویکدفعه نخریم،،یامثلا من خودم زعفرون نمیخرم خیلی کم که هزینه اضافه ،،یا مثلا سس کوچیک میخرم باکاست قاطی میکنم ،،،یا مثلاغذابیرون کمتربخورین ،،،،یا غذانیمه آماده نخریم وخودمون توخونه غذا جدیددرست کنیم باهزینه کم غذاجدیدخیلی کارادیگه......

ببین از این ماه نمی دونم،من تابستون رب میپزم بادمجون و کدو سرخ شده فریز می کنم،و سبزی قورمه و خیلی چیزای دیگه،گوجه خشک می کنم پیاز برای زمستون ۲۰کیلو گرفتم تا چهار ماه تا عید پیاز داشته باشم خریدایی مثل ماکارونی روغن و شامپو و شوینده و برنج و غیره برای یکسال انجام میدم،اینم اون خیلی‌ها.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

من خودم اگر بخوام بگم مثلاخیلی خرت وپرت نمیخرم مثل پودرسوخاری که خیلی هامیخرن یاالینکه همیشه ب ...

😍عالی بود