2777
2789

براش لباس خرید مانتو شلوار کیف کفش چادر شال ماسک کیف پول از شنبه تا الان همش باحال مریضش میره بازار واسه مامانجونش وسایل میخره دیشب ساعت دوازده و یک دقیقه زنگ زد دوساعت باهاش حرف زد بهش کلی تبریک گفت همه ی کادوهاشو تو یه باکس بزرگ کرد یه برچسب خوشگل روش زد که تقدیم به مادر مهربانم روزت مبارک عشق اول و آخرم اون وقت به من یه تبریک خشک و خالی  نگفت حتی یه بار نپرسید چیزی لازم داری یانه صبح تا شب عین گدا ها دستم جلوش دراز پنج هزارتومن بده ده هزارتومن بده با هزار بدبختی میده جمع میکنم میبینم از تو کیفم ورداشته از صبح دارم به گوشیم نگاه میکنم که شوهرم الان زنگ میزنه چند دیقه دیگه زنگ میزنه حداقل یه تبریک میگه 😭😭😭😭😭حالم خیلی بده 😔

لطفا از ته قلب های پاکتون برام دعا کنید دوقلو باردار بشم 😔🥺♥️

چند وقته ازدواج کردید ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشقم اما طرفم نمیدونه دوسش دارم دعا کنید بهم برسیم و باهم ازدواج کنیم حاجتاتون روا باشه امضا خدا پای حاجتاتون هر 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

عزیزم چه سخت 🥺

ادم از نزدیکانش توقع یک تبریک داره و حداقل محبت رو داره 

درکت میکنم و حق داری غمگین باشی 

اما چشمای خوشگلتو پر اشک نکن دنیا ارزش نداره💔

روزت خیلی خیلی مبارک باشه 😍💋💋💋💋🤍ماچ رو چشمات

حق داری. خیلی هم حق داری.

ولی این تفاوت رفتار انقدر عجیبه که یا شوهرت خییییلییییی بیمارگونه وابسته مادرشه، یا خودت رفتارت جوری نبوده که بتونی جایگاه قابل احترامی برلی خودت بسازی.

حتما حتما حتما قبل از بچه دار شدن با مشاوره صحبت کن. واقعا نیاز دارید.

ازاین به بعد موقع پول حاستن بگو یک مقدارپول بده 

نه اینکه قشنگ بگی ۲۰تومن بده

رونده بگو به زنت باید خرجیشو بدی

ناراحتیتم اومد حتمابگو

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...