2777
2789
عنوان

نی نی یار 5 بدو بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 63 پست
اگه نی نی یار موافق بود به منم بگین میخوام اسممو عوض کنم

من یه با عوض کردم

اگه دلیلت قانع کنند باشه عوض میکنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من هشدار داده بودم باید توجه میکردی🚫

توجه ننمودم  

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ثنا جان الان آنلاین نیستن امشب یا فردا براتون درست میکنن گفتم که منم اسم و فامیل اصلیم روی نام کاربریم بود درست کردن 

برای طول عمر زیاد خانواده ام وسلامتی آنها دعا میکنید؟ممنونم یک صلوات بفرستید  امضای بعدی ............. 〰〰〰〰〰🐠〰〰〰🐬〰〰 بپا نیوفتدی تو آب 〰〰〰〰〰〰〰〰〰م.〰〰〰〰〰〰
نی نی یار توضیح داده بود گفت خیلی خیلی سخت و طبق یه شرایط سخت قبول میکنن که اسمو عوض کنن

من گفتم منو دختر کفشدوزکی بکنید نیم ساعته کردن باید به نی نی یار پنج بگید تا بکنند

برای طول عمر زیاد خانواده ام وسلامتی آنها دعا میکنید؟ممنونم یک صلوات بفرستید  امضای بعدی ............. 〰〰〰〰〰🐠〰〰〰🐬〰〰 بپا نیوفتدی تو آب 〰〰〰〰〰〰〰〰〰م.〰〰〰〰〰〰
میشه لطفا یکی بگه چه جوری اسم کاربری رو چه جوری می‌نویسد که آبی میشه. من دنبال یه کاربر می گردم بلد ...

عزیزم اول این @رو بزن بعد اسم رو بنویس 

@دخترکفشدوزکی99   اینجوری الان من خودم رو تگ کردم 

جدی...دلیل قانع کننده میارم براش به کدام نی نی باید بگم

۵

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها اگه به نی نی یار بگین چه اسمی میخواین براتون میزاره من اسم و فامیل واقعیم نام کاربری بود بهشون گفتم منو بکنن دختر کفشدوزکی بعد ۲یا۳ساعت میکنند شاید بیشتر شایدم کمتر