2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه؟

124 بازدید | 25 پست

بچه ها من رشتم تجربی بوده الان سه چهارساله کلا از درس فاصله گرفتم.ولی امسال میخوام کنکور انسانی بدم چون معلمی رو خیلی دوس دارم.سال آخریه ک میتونم فرهنگیان مجاز بشم،چون سال بعد شداط سنی رو ندارم.متاهلم و یه بچه یه سال و نیمه دارم.ب نظرتون قبول میشم؟اگه از الان بخونم

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

اره انشالله چرا که نه اگه سفت و سخت بخونی حتما قبولی

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره انشالله چرا که نه اگه سفت و سخت بخونی حتما قبولی

شما کنکور دادی؟من اونقدام نمیتونم سخت بخونم چون بچه دارم.ولی خیلی دلم میخواد.چن روزیه شروع کردم 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
صد درصد بستگی به برنانه ریزی و هدف گذاری منظمتون داره

ینی چیکار کنم شما میتونی راهنمایی کنی؟

ما داشتیم توی دانشگاهمون طرف پرستاری دولتی میتونسته بیاره اومده فرهنگیان یکم سخته ولی تلاش کنی میشه ...

شما فرهنگیانی؟باید درصدا رو چن بزنم نمیدونی؟

خوبه درس خوندن خوبه صبی پدر شوهرم زنگ زد گف مدرک احصیلی ک دیپلم هستم گف بفرس برام  ببنیم کارمیشه بهت پیدا کنم   

چون پری شب گفت من اخر کارمند نکردب اون میگه مدرک بیار بببینم  پدر شوهرم  شورای اختلاف داره  خدادکنه یه کار اسونی ب من بده 

من دختر یه ساله سه ماه دارم میتریم برم کار    تنونم بر بیام یا    بلد نباشم   منو مسخره کننن 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
اره بخون ایشالا قبول میشی 

ان شالله😘😘

شما کنکور دادی؟من اونقدام نمیتونم سخت بخونم چون بچه دارم.ولی خیلی دلم میخواد.چن روزیه شروع کردم  ...

من اره پارسال دادم ولی تجربی بودم.خب عیب نداره همونیم که میتونی بخون انشالله موفق میشی

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
خوبه درس خوندن خوبه صبی پدر شوهرم زنگ زد گف مدرک احصیلی ک دیپلم هستم گف بفرس برام  ببنیم کارمیش ...

من خیلی ب معلمی علاقه دارم.ولی ب رشته تجربی هیچ علاقه ای نداشتم ب خاطر خونوادم رفتم الکی عمر خودمو تلف کردم.اگه میرفتم انسانی الان فرهنگیان بودم😞😞

بله ترم آخرم من رشتم تجربی نبوده

میدونم عزیزم.منم میخوام کنکور انسانی بدم.چون عاقه ای ب تمربی ندارم ک بخوام بخونم