2777
2789
عنوان

بچم شامپو خورده 😨😨😨😨😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 44 پست
اورژانس همیشه خیلی جالب نیست. بستگی به کسی داره که جواب میده. من یه بار اتفاقی مشابه شما برای بچم پی ...

چیزیش نشد؟ بردین دکتر؟ خیلی میترسم

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
بچس دیگه یه سالشه 

شیر سرد بده بخوره

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسنپ کجا بود ما روستا زندگی میکنیم باید ببرم شهر دکتر

زنگ بزن 115 راهنماییت کنن عزیزم.تو این وضع کرونا درمانگاه نری بهتره. ایشالا چیزی نیست ولی همین الان زنگ بزن. نتیجش و بیا همینجا بگو خواهری 

زنگ بزن 115 راهنماییت کنن عزیزم.تو این وضع کرونا درمانگاه نری بهتره. ایشالا چیزی نیست ولی همین الان ...

چشم مرسی

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
چیزیش نشد؟ بردین دکتر؟ خیلی میترسم

واسه من خیلی خیلی کم پودر ماشین خورده بود. زنگ زدم دکتر گفت مشکلی نداره. یه سری علائم گفت بهم اگه اینا رو داشت ببر دکتر. البته الان یادم نیست چه علائمی بودن. ماده های مختلف فرق میکنن. در مورد شامپو اطلاعی ندارم.

عزیزم زنگ بزن حتما دکتر. من اپلیکیشن پزشکت داشتم یه دکتر با امتیاز خوب پیدا کردم زنگ زدم. اگه برات مقدور نیست زنگ بزن اورژانس راهنماییت کنه.اینجوری خیالت راحت میشع