2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش خیلی تو ذوقت میخوره، خیلییی ها. چون احتمالا پوست صورتتم سفیده و تناقض زیادی با مو مشکیات ایجاد بشه... اما ب مرور عادت میکنی بهشون و حااالشو میبری😘😍اما کاش اول قهوه ای روشن میزدی یکم بعد قهوه ای تیره و بعدها مشکی پر کلاغی، هم اینکه ب ندرت ب صورتت بخوره هم اینکه وقتی مشکی کرده تا مدتهااا رنگ دیگه ای خوب روی نوهات نمیشیته

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
اولش خیلی تو ذوقت میخوره، خیلییی ها. چون احتمالا پوست صورتتم سفیده و تناقض زیادی با مو مشکیات ایجاد ...

واااای جدی میگی؟؟ینی  این تجربه رو داشتی ؟؟؟اره صورتم سفیده ینی زشت میشم با مشکی پرکلاغی اولش؟خیر سرم میخوام امشب برم پیش اقای شوهر

واااای جدی میگی؟؟ینی  این تجربه رو داشتی ؟؟؟اره صورتم سفیده ینی زشت میشم با مشکی پرکلاغی اولش؟خ ...

اره داشتم... نگفتم ک زشت میشی... گفتم چون موهات روشن بوده مدت زیادی الان یکم تو چشمت میاد مشکی ها شاید یکم بد عادت باشی... اما واااقعا خوشکله ... من دفعه اول با ترس و لرز رفتم سمت مشکی پر کلاغی اما الان فقط مشکی میزنم ... انگار نو رو لخت و خوش حالت ترم میکنه از رنگا دیگه😍😘😘

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

هر چی شد خبرش رو بهم بگو... مبارکت باشه پبش پیش

رنگ کردم تازه شستم خیسه ولی تاالانش خیلی راضیم بهم میاد

مبارکت باشه گل بانو... خشک بشه ک کیییف میکنی طلا😘😍