بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش خیلی تو ذوقت میخوره، خیلییی ها. چون احتمالا پوست صورتتم سفیده و تناقض زیادی با مو مشکیات ایجاد بشه... اما ب مرور عادت میکنی بهشون و حااالشو میبری😘😍اما کاش اول قهوه ای روشن میزدی یکم بعد قهوه ای تیره و بعدها مشکی پر کلاغی، هم اینکه ب ندرت ب صورتت بخوره هم اینکه وقتی مشکی کرده تا مدتهااا رنگ دیگه ای خوب روی نوهات نمیشیته
خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
واااای جدی میگی؟؟ینی این تجربه رو داشتی ؟؟؟اره صورتم سفیده ینی زشت میشم با مشکی پرکلاغی اولش؟خ ...
اره داشتم... نگفتم ک زشت میشی... گفتم چون موهات روشن بوده مدت زیادی الان یکم تو چشمت میاد مشکی ها شاید یکم بد عادت باشی... اما واااقعا خوشکله ... من دفعه اول با ترس و لرز رفتم سمت مشکی پر کلاغی اما الان فقط مشکی میزنم ... انگار نو رو لخت و خوش حالت ترم میکنه از رنگا دیگه😍😘😘
خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟