2777
2789
عنوان

خانما ی سوال در مورد سوختگی بچه

61 بازدید | 9 پست

من بچم بدنش سوخته دوبار بردمش دکتر خوب نشد؛ دکتر دومی ک برده بودمش گفت اگ با این پمادا خوب نشد یعنی مدفوع یا ادرارش عفونتی شده، بیار آزمایش بنویسم براش،

مگه مدفوع یا ادرار بچه هم عفونتی میشه؟ بشه ممکنه بدنشو بسوزونه؟

بنظرتون دکترشو عوض کنم؟

بچمم ۹ماهشه

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.

عزیزم ادرارش اسیدیه برا همبن میسوزه عفونت جیه 

بله بچه عفونت میگیره اونم ادراری ولی اولین احتمال اسیدی شدن ادراره 

مایعات بدنش کمه اب کم میخوره حتما بعدم غذا هایی که میخوره وقتی اب کافی نخوره میسوزنتش شما اب کافی بده بخوره رفع میشه 

اب بخوره ها شیر نه اب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ادرارش اسیدیه برا همبن میسوزه عفونت جیه  بله بچه عفونت میگیره اونم ادراری ولی اولین احتم ...

بعد از اینکه غذا میخوره همش بهش آب میدم، دکترشو عوض کنم؟

بعد از اینکه غذا میخوره همش بهش آب میدم، دکترشو عوض کنم؟

نیم ساعت بعد غذا اب بخوره 

حتی همین اب بی مپقع خوردن خودش برا بچه یبوست اوره چون اسید معده رو‌مختل میکنه هضم غذا درست انجام‌نمیسه یبوست مبگیره 

کلا نیم ساعت قبل و بعد غذا اب نخوره بچه 

دکتر دیگه هم میتونیی ببری ببینی چی میگه ازمایش ادرارم بدی صرر نداره خبالت راحت میشه 

روغن نباتی بزن ک معجزه میکنه. من پسرم هرچی میزدم خوب نمیشد یجوری شده بود ک خون پس میداد اول با صابون ...

امتحان کنم ببینم چی میشه

نیم ساعت بعد غذا اب بخوره  حتی همین اب بی مپقع خوردن خودش برا بچه یبوست اوره چون اسید معده رو‌ ...

ااا من نمیدونستم، بعدازظهر میبرمش، مرسی عزیزم