2777
2789
عنوان

اونایی که منتظر کادوی روز زن هستن!

1299 بازدید | 37 پست

انتظارو بی خیال شین اگه پولی پس اندازی چیزی دارین برین یه چیز کوچیک برای خودتون بخرین یا اینترنتی سفارش بدین

اگرم نه برین دوش بگیرین یکم به خودتون برسین آهنگ بزارین برقصین 

اگر وقت اینم ندارین صورتتونو بشورین تو آینه به خودتون نگاه کنین و لبخند بزنین

امروز روز شماست نزارین کسی این روز رو خراب کنه

بی خیال باشین کسی کادو خرید چه بهتر نخرید گورباباشون  

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 ب مناسبت این روز فرخنده تا شب میخام بخابم🤩

وااای خوشبحالت که میتونی 

من سر کارم اما اینجا به خودم مرخصی دادم   چون خداروشکر امروز تا الان ارباب رجوع نداشتیم

وااای خوشبحالت که میتونی  من سر کارم اما اینجا به خودم مرخصی دادم     چون خداروشکر ا ...

وااای خسته نباشی عزیزم خیلی سخته خدایی کار کردن

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

خودم مهم نیستم اما واقعا در مقابل مادرم خجالت میکشم مخصوصا که بچمم نگه میداره ... دلم نمیخواد به این مرتیکه خر رو بندازم با اینکه همه پولای خودم دستشه.. نمیدونم چیکار کنم اگه بهش بپم میده ها ولی از تربیت کردنش خسته شدم دیگه کی میخواد یاد بگیره مناسبتا رو به جا بیاره خدا لعنت پدرمادرش کنه

دخترم تمام زندگی من

دیشب شوهرمن برامون یخمک وپفک خریده بود واسه روز زن😂😂😂

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه
والا من ک منتظر کادو هم نیستم چون دیشب گف پول ندارم بخرم...گفت و خودشوخلاص کرد البته چندساله ک ب منا ...

نداره که نداره

بی خیالش پاشو خودت یه هدیه به خودت بده مثلا حوصله داری ازین ماسکای خونگی درست کن بزار صورتت حالشو ببر

سرچ کنی با چیزایی که تو خونه داری برات میاد دستوراش

میشه ی چنتا اهنگ شاد واسه رقص بگی

یه چیز خنده دار این آهنگ رقص چاقو هست تو همه عروسیام میزارن

اینو میزارم میرقصم تازه تو ذهنم مثلا تو عروسیم هستم    

منم انتظار هیچی روندارم ازش همین که واسه مامانا کادو بخریم برام کافیه .وقتی اونارو خوشحال کنم خودمم خوشم

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه
فدات  ولی راستش از خونه داری آسون تره:))))

من ی ماهی رفتم دق کردم خخخخ 

البته کار من صب تا شب بود 

شغلت چیع؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
خودم مهم نیستم اما واقعا در مقابل مادرم خجالت میکشم مخصوصا که بچمم نگه میداره ... دلم نمیخواد به این ...

پاشو اگه مامانت سواد داره برای مامانت نامه بنویس از همه زحمتایی که کشیده تشکر کن بعدم یه شاخه گل بگیر برو پیشش آدما به محبت زندن نه کادو