یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا خودتو بچتو حفظ کنه عزیزم وقتی رفتین دکتر بجز فولیک اسید چیز دیگه ای هم بهتون داد؟
اصلا دکتر نرفتم فقط رفتم سونو ببینم بقایا مونده یا نه همونجا گفتن رحمت خالیه دیگه دکتر نرفتم آدگ نبودم که یه موجود که همش نشسته رل زده دیوار گریه میکنه قشنگ دیوونه شدم شانس آوردم رحمم چرک نکرد
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
خواستم بگم نگران نباش من بدون دارو و درمان حتی بدون اقدام دوباره باردار شدم استرس خودش کلی باعث جلوگیری میشه مطمئن باش بازهم باردار میشی ایندفعه سالم 🙏🙏🙏
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده