2777
2789
عنوان

نمیدونم خیانت کرده یا نه

614 بازدید | 45 پست

تو گوشی شوهرم شماره های خانم های هرزه پیدا کردم ،خودش میگه یه نرم افزار داشته تو گوشیش که دوستاش این شماره ها میدادن ببینه این شماره ها اطلاعاتش چیه،تو تلگرام هم یه عالمه ربات س ک س ی مسدود کرده بود ،میگه این ربات ها خودش اومده،به نظرتون خیانت کرده یا نه

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره سرت وشیره میماله

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
میگه از نسخه های قبلی تلگرام که داشته که خود به خود چیزای بد میومده مونده

خود به خود؟نمیخوام نا امیدت کنم ولی رباتای تلگرام حتی تو نسخه های تقلبیشم تا خودت نخوای استارت نمیکنه رباتو

۲سال پیش تو ماه ۷بارداری دیدم تو گوشیش،اما به روش نیاوردم تا حرمت ها شکسته نشه، تازه ۱هفته پیش به خاطر اذیت و آزار هاش دیگه نتونستم تحمل کنم بهش گفتم میگه من هیچ کاری نکردم ،میگم پس این شماره ها چی بوده تو گوشیت

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
رابطه تون چطوره؟؟ 

خیلی با من سرده از نظر زناشویی،انگار من مرد  ام اون زن همش ناز میکنه

داره سرت وشیره میماله

چجوری بفهمم آخه، ما مذهبی هستیم، خودش قسم میخوره هیچ کار نکرده ولی دل من صاف نیس

خیلی با من سرده از نظر زناشویی،انگار من مرد  ام اون زن همش ناز میکنه

چقدر ساده ای خواهر

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃