2777
2789

من آدم مورد اعتماد و رازداری هستم بخاطر این تقریبا همه دوستام  و حتی دخترای فامیل میان راز هاشو نو بهم میگن ، ولی دیگه کم آوردم چون همه شون با وجودی که متاهل هستن همچنان یا مرد دیگه ای تو زندگیشونه یا به دوست پسر سابق فکر میکنن و فالوش میکنن و تعهدی به زندگی شون ندارن حتی با وجود بچه ، 

من خودم ازون دختر های درسخوان و جدی مدرسه بودم که هیچوقت دنبال دوست پسر نبودم، ولی نمی‌دونم چرا اطرافیانم اینجوری از آب دراومدن، باورم نمیشه زنهای دور و برم اینقدر گرفتار و محتاج توجه و عشق مردهای دیگه غیر از همسر هستن، و همه شون هم در یک چیز مشترکند اونم اینکه میگن شوهرمون بهمون توجه نمیکنه و بخاطر بچه طلاق نمی‌گیریم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ اذیت میشید بگین حرفاشونو بهتون نگن

آره واقعا اذیت کننده است برام ، چون مرتب با مردی که آشنا میشن قطع رابطه میکنن و دوباره با مرد جدیدی ارتباط شروع میکنن، انرژی منو بشدت میگیرن

از اینجور زنا بدم میاد. دلم میخواد ازدواج کردم فقط یک عشق تو زندگیم باشه  و اون شوهرم باشه و بس

قطعا هیچکسی خوشش نمیاد، چه مرد چه زن فرقی نداره همه باید متعهد باشند، ایشالا یه شوهر همه چی تموم پیدا کنی

من اصلا هیچ دوستی ندارم خدا رو شکر که بخوان اینجوری باشن یا نباشن زمونه بدی شده دوستت  زندگیتو ...

آره واقعا با حرفت کاملا موافقم، زندگی منو بهم زدن با این عشق های زودگذر و خیالی شون

اگ اذیت میشید بگین حرفاشونو بهتون نگن

آخه چه جوری بگم به من نگید؟ زنگ می‌زنن آه و ناله و گریه و میگن ما فقط تو رو داریم که درددل کنیم و تو رازداری و اینجوری حرفا

چه جالب

این واقعا شده یه بحران

انفاقا منم احساس میکنم شوهرم بهم توجه نداره ولی خب خوشم نمیاد بش خیانت کنم

ببین به نظرم این حرفا و اطرافیانت روت تاثیر میذارن به مرور ازشون فاصله بگیر به نفعته

با هر کسی بگردی مث اون‌میشی اینو همه میدونن به فکر خودت باش

منم با هرکی دوست بشم میفهمم این دوج پسل داره😐یهو میبینی میاد ازش ناله میکنه و میگه میخوام کات کنم بعد یهو میگه اینقدررر بچ خوبیه..دوسش دارم...میخوایم ازدباج کنیمو...از این حرفای اشغالی

دیگه تصمیم گرفتم با کسی دوست نشم

هعی..امان امان امان👩‍🦯

آره واقعا با حرفت کاملا موافقم، زندگی منو بهم زدن با این عشق های زودگذر و خیالی شون

والا دوست به شماها میگن که هر لحظه درد دل رو گوش میدین،🌺🌺🌺

روحیه میدین🌹🌹🌹

هر ثانیه در دسترس هستید💪💪💪

حسود نیستید، زندگی خراب کن هم نیستید

دوستون دارم❤️❤️❤️

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی