حلوا زنجبیلی تبریز :
میزان شکر و زنجبیل رو متناسب با ذائقه خودتون تنظیم کنید
آرد یک پیمانه
زنجبیل ۲ق غ سرخالی
روغن جامد ۲معمولی
پودر قند یک چهارم پیمانه(۳ق غ معمولی)
خلال پسته برای تزیین
ارد با شعله کم تفت میدم بوی ارد بلند میشه و از رنگ سفید درمیاد کمی رنگش زرد بشه (نه قهوه ای بیشتر تفت ندید )بعداز رو گاز برمیدارم زنجبیل اضافه میونم باق خوب مخلوط میکنم روغن یا کره رو اضافه میکنم مخلوط میکنم تابه رو میزارم رو شعله یک دو دقیقه تفت میدم با ته ق روی ارد فشار میدم بعد زیرگازو خاموش میکنم و پودرقند اضاف میکنم خوب مخلوط میکنم و با پشت ق ارد رو له میکنم تا یک دست بشه بعد داخل یه ظرف لبه دار پهنش میکنم و فشار میدم و به صورت لوزی شکل برش میزنم( اول یه ضرب در بزرگ میکشم بعد بقیه خط ها کنار اونا میزنم برش ها یک اندازه باشن ) بعد با خلال پسته و پودر قند تزئین میکنم میزارم خنک شه و یکی دو ساعت میزارم یخچال تا خودشوبگیره این حلوا حالت پودری دارد و باچای میخورن