2777
2789

روز به روز بیشتر بیشعوریشونو نشون میدن

امشب رفتیم خونشون جای تشکر پدرشوهرم میگه چه عجب به این بهونه اومدی خونمون!

از اونطرف برگشته میگه امروز فلانی میگفت دختر بمانی، منظچرش از فلانی و بمانی پدر و خواهر من بودن! قبلا یه آقا و خانوم قبلش میگفت!

یا مادرشوهرم زده توو روم که دیروز اومدم درو باز نکردی!

نه که سوال بپرسه‌ها قشنگ با تیکه!

شوهرمم که سر همین شاکی بود چنان چپ نگام کردا!

قبلا جرئت نداشتن اینجوری حرف بزنن باهام که

تازگیا اینجوری شدن

به نظرتون چیکار کنم که بشینن سر جاشون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی طرفه ک نمیشه نظر داد.حرفا ی اونارو گفتی حرفا و کارای خودتو نمیدونیم که

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

من خونه مادرشوهرم میرم میگه نمیخواید برید خونتون میگم نه اونم میخنده

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

وای منم پدر شوهرم بابامو به فامیل خالی صدا میکنه انقدر بدم میاد😥 یه بار گفت فلانی خوبه؟ گفتم اقای فلانی خوبه سلام میرسونه ! در مورد مادرشوهرتم ناراحت نشو بعضیا اخلاقشون اینجوریه زیاد پیش اومده . جوابشو میدادی خب