2777
2789
عنوان

بحث داغ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 18 پست

خب حالا کسایی هم هستن به خاطر بچه شاید تحمل کنن یا فرصت بدن اما واقعا دردناکه وقتی شوهرت بهت خیانت میکنه و اصلا نمیتونی فراموش کنی 

تلاش کن که تمام روزهای عمرت را زندگی کنی....
هرکی یه ظرفیتی داره....یکی میتونه تحمل کنه و میمونه و میجنگه و یکی نه نمیتونه و ترجیح میده از میدون ...

دقیقا اشتباه بعضیا همینجاست که میگن ما نمیتونیم تحمل کنیم خدا کمک میکنه به ادم که سختیارو پشت سر بزاره و به اسونی ها برسه شاید یه بیچاره ای پاش لغزید و اشتباه کرد و بعدش توبه کرد و خواست درست بشه ما باید بهش فرصت بدیم پس انسانیت و بخشش کجا ب کار ادم میاد همه میخوان گرگ باشن خوبی داره از بین میره واقعا

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا کسایی هم هستن به خاطر بچه شاید تحمل کنن یا فرصت بدن اما واقعا دردناکه وقتی شوهرت بهت خیانت م ...

اگه در حد خیلی پیشرفته باشه سخته و در اون مورد اصلا نظر نمیدم ولی یه چت یه زنگ درسته اشتباه بزرگیه که مرد مرتکب شده ولی وقتی پشیمونه و قول بده تکرار نشه باید ببخشیم اینجا همه میگن برو طلاق بگیر 

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸