2777
2789
عنوان

بحث داغ خیانت

2683 بازدید | 18 پست

من سه ساله تو نینی سایت تاپیک هارو میخوندم ولی نمیتونستم وارد سایت بشم و میدیدم که هر کس اسم خیانت رو میاره همه بهش میگن برو طلاق بگیر و خیلی ناراحت بودم که نمیتونم جواب بدم به این ادما و بگم چقدر کارشون اشتباهه

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از تاپیکای خیانت به هم میخوره

به نظرم این افراد از مشاور کمک بگیرن خیلی بهتره

مطرح کردنش تو سایت اصلا خوب نیست

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

شاید الان فکر کنید من نفسم از جای گرم بلند میشه ولی نه من سه ساله ازدواج کردم و یک سال و نیم اول همسرم ادم شکاکی بود و بچه ننه بود و با ده پونزده نفر ارتباط تلفنی و مجازی داشت و وقتی من فهمیدم خورد شدم ولی تو بوق و کرنا نردم باور کنید برام خیلیییییی سخت بود ولی زندگی سخته دیگه برای هر کی یجور سخته اونی که فرار میکنه اه اسون و انتخاب کرده ولی من تصمیم گرفتم بجنگم

صبر کردم و به شوهرم فهموندم که دارم بهش لطف میکنم و فرصت میدم و باید خودشو بهم ثابت کنه منم سعی کردم سیرابش کنم از محبت چون واقعا ادما بنده محبت هستن مرد و زن فرق نداره امار علمی هم نشون میده مردا اول جذب محبت زنا میشن بعد به رابطه فکر میکنن

بعضیا لیاقت فرصت دادن ندارن واقعا ولی نباید همرو با یه عینک بزرگ بدبینی نگاه کرد همه اشتباه میکنن پس خدا بخشش رو برای چی تو وجود ادما قرار داده

هرکی یه ظرفیتی داره....یکی میتونه تحمل کنه و میمونه و میجنگه و یکی نه نمیتونه و ترجیح میده از میدون خارج بشه.....اما واقعاوقتی مردی به زنش خیانت کنه یعنی زنشو خورد کرده یعنی اینکه له شدی پس نباید بمونی چون ادامه اون زندگی دیگه ارزششو از دست میده دختر با هزار امید و ارزو میره خونه شوهر میخاد به اون مرد تکیه کنه به پاش پیر بشه اما مردی که چشمش به زنای دیگه باشه یعنی نابودی زندگی یعنی اینکه نمیخادت پس زنذگی با اون مردفایده ای نداره......کسی که یکبار خیانت کنه مطمئنن بار دوم و سوم و....خواهد بود

تلاش کن که تمام روزهای عمرت را زندگی کنی....

لطفا لطفا از مشاور متخصص کمک بگیرید نه بعضی خانومایی نینی سایت که همه معتقدن در همه موارد طلاق بهترین راه چارست