2777
2789

من الان یه ماهه فیبروز زدم تقریبا همش رفته 😁

بعد ی مااه دوباره میری ترمیم در کل فیبروز زیاد ماندگاری نداره..

ولی هاشوری موندگاریش بیشتره ۲سال پیش زدم هنوزم هست ولی لامصب ب مرور رنگش ب قرمزی میزنه لتمصب پاکم نمیشه😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان یه ماهه فیبروز زدم تقریبا همش رفته 😁 بعد ی مااه دوباره میری ترمیم در کل فیبروز زیاد ماندگا ...

من دو روزه فیبروز کردم، پر رنگه و پهن

ناراحتم

افسرده

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
من الان یه ماهه فیبروز زدم تقریبا همش رفته 😁 بعد ی مااه دوباره میری ترمیم در کل فیبروز زیاد ماندگا ...

واقعا پاک میشه و کم رنگ؟ خدا کنه

ن بابا میره... واسه منم اولش پررنگ پهن بود الان بعد ی ماهه پهنیش رفته فقط رنگش مونده

رنگش بد نمیشه؟

هی گفتم پهنه، گفت نترس جمع میشه

نمیخوام ترمیم برم‌ ، یعنی پشیمونم رفتم

اره میره... ب من گفت تا ۳روز بهش اب نخوره ... بعد ک رفتم حموم پوسته پوسته شده یخرده ریخت بعد از او ...

خدا کنه

من دو روزه فیبروز کردم، پر رنگه و پهن ناراحتم افسرده

عزیزم اصلا ناراحت نباش منم زدم تا چهار روز پهن بود وبی ریخت رفتم حموم اومدم ورم خوابید رنگا ریخت دیدم قشنگ وطبیعی الان بیشتر از یک ماهه هیچ برا ترمیم وقت نکردم برم رنگش خوب مونده. من راضی ام چون طبیعی مشخص نیس حالا یه عده میگن نه میکشیدی بالا ابروتو  ولی بهت قول میدم قشنگ میشه 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
رنگش بد نمیشه؟ هی گفتم پهنه، گفت نترس جمع میشه نمیخوام ترمیم برم‌ ، یعنی پشیمونم رفتم

ترمیم برو حتما نواقصشو بگو رفع کنه. کجا رفتی چند؟ 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪