2777
2789
عنوان

پا قدم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3128 بازدید | 28 پست

من بچه ها واقعا خرافاتی نیستم دارم مقایسه میکنم به اون دوستمم که گفتم اعتقاد نداری بخاطر اینکه خودش اذیت نشه

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
عزیزم خودمم ناراحتم ولی واقعا تو زندگیش گره خورده شایدم بی ربط باشه 

پس اینطوری نگید 

هر گردی که گردو نیست 

بیماری و مشکل اقتصادی چیزایی دور از ذهن نیستن که پای بچه ای بذاریم که بی خبر از همه جاس

You and I drink the poison from the same vine

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه گیری به جنسیت دادی 😁 حالا نینی خودت چیه جنسیتش؟

احتمال دادن پسره 

منم متاسفانه ذهنم بخاطر حرف شوهرم خراب شده اوضاع مملکت ما بخاطر کرونا و غیر اون همیشه گل و بلبل نیس ولی اون میگه چه پاقدمی داشت اصلا پول درنیاورده ۵ماهه ولی من اصلا حرفشو قبول ندارم

امروز برادر شوهرم بهش گفته حتما پسره که کم روزیه😔بخدا هنوز صورتم خیس از گریه

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
یکی ازاشناها کرونا گرفتو فوت کرد چند ماه بعدش پسرش دنیا اومد نزدیک پنج یا شیش ماه بعدشم پسر بزرگش فو ...

چه تلخ

خیلی وحشتناکه بنده خدا نزدیک چهل ساله بود بچشم ندید💔

خدا رحمتش کنه به خانومشم صبر زیاد بده

احتمال دادن پسره  منم متاسفانه ذهنم بخاطر حرف شوهرم خراب شده اوضاع مملکت ما بخاطر کرونا و غیر ...

عزیزم این چه حرفیه هیچ ربطی نداره به جنسیت 

من باردار که شدم شوهرم یه کار خوب پیدا کردپسرم به دنیا اومد ادامه تحصیل داد و یکسالگیش ماشین خریدیم الان که ۴ سالشه باباش فارق التحصیل شده و کارش هم ارتقا پیدا کرده

ولی یکی از آشناهامون متاسفانه یک هفته بعد از دنیا اومدن دوقولوهاش که هر دو دختر بودن تصادف کرد و  از کار هم اخراج شد چون نمیتونست دیگه بره

ولی از کجا معلوم شاید بعدا بهتر بشه و یه کار خوبی هم قسمتش بشه 

حکمت خدا رو نمیدونیم ما

این بهانه آوردنها کار آدمهای بی مسئولیت که میخوان تقصیر رو بندازن گردن طفل معصوم 

ان شالله قدمش پربرکت به حرفاشون اهمیت نده 

عزیزم این چه حرفیه هیچ ربطی نداره به جنسیت  من باردار که شدم شوهرم یه کار خوب پیدا کردپسرم به ...

دقیقا منم حرفم همینه اما روحیه من الان خیلی حساس شده خیلی حرفا روم تاثیر میزاره هرچندبارم بهش بگم باز از دهنش میپره ماشاالله اطرافیانم نفهم به تمام معنا

[QUOTE=175532519]عزیزم این چه حرفیه هیچ ربطی نداره به جنسیت  من باردار که شدم شوهرم یه کار خوب پیدا کردپسرم به ...[/QUOTEQUOTEان شالله عزیزم ممنونم

دقیقا منم حرفم همینه اما روحیه من الان خیلی حساس شده خیلی حرفا روم تاثیر میزاره هرچندبارم بهش بگم با ...

بیخیال بابا دنبال مقصر میگرده ناکامیهاشو بندازه گردنش 

شوهرخواهر من بعد از ۱۵ سال زندگی و حیف کردن پولهاشو  و شکست افتصادیشو که بخاطر تصمیمات اشنباه خودش بوده تازه دیواری کوتاهتر از خواهرم پیدا نکرده و بهش میگه تقصیر تو بود چون بچه اولت پسر بود😂 

در حالیکه برادرش که وضعش توپه هم بچه اولش پسر بود 

اگه منطقی نیست اصلا جوابشو نده همین که خودت بدونی ربطی نداره به جنسیت کافیه عزیزم 

بیخیال بابا دنبال مقصر میگرده ناکامیهاشو بندازه گردنش  شوهرخواهر من بعد از ۱۵ سال زندگی و حیف ...

امان ازین شوهرا

ان شاءالله اول سالم باشه بعد خوش قدم