2777
2789
عنوان

خانمای باردار

110 بازدید | 21 پست

من هفته ۱۱بارداری هستم به شدت خارش بیرونی واژن دارم کسی تجربه ای داره واقعا دیگه دارم دیونه میشم بااین خارش تحت نظر دکترهم هستم برام ازمایش کشت ادرار نوشتن تا زمانی جواب ازمایش بیاد فک کنم من نابود شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی از کی رفتی تحت نظر دکتر

من ۸ هفته هستم و فقط بهداشت رفتم

مادرشوهرم میگه دیگه اونور سال برو پیش متخصص که سونو غربالگری ام رفته باشی ببری واسش

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
اسی از کی رفتی تحت نظر دکتر من ۸ هفته هستم و فقط بهداشت رفتم مادرشوهرم میگه دیگه اونور سال برو پیش ...

عزیزم من ازهمون اول تحت نظر بودم ولی متاسفانه خیلی دکتر عوض کردم شما قرص فولیک اسید با ویتامین د بهتون داده بهداشت؟

عزیزم من ازهمون اول تحت نظر بودم ولی متاسفانه خیلی دکتر عوض کردم شما قرص فولیک اسید با ویتامین د بهت ...

نه فقط ویتامین د ۱۰۰۰بهم داد گفت دیگه فولیک نمیخواد بخوری

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤

منم دقیقامثل شما بودم و خوب نشدم تا  هفته ۲۹ .

دهانه واژنم باد کرده بود و میخارید گاهی نصف شبا از شدت خارش بیدار میشدم. و وقتیم میخاروندم سوزش میگرفتم. ببخشید پوست اون ناحیه قرمز بود و مثل عرق سوز شده بود. ترشحاتمم زیاد بود ولی زرد و سبز و بد بو نبود. جواب کشت ادرارم هم خوب بود بدون هیچ باکتری. 

دکترمم یه بار پماد داخلی برام نوشت نمیدونم‌چی بود افاقه نکرد. تا هفته ۲۹ که رفتم‌گفتم بش شاید ترشحاتم اسیدیه یا قارچ دارم. با دستگاه دهانه رحممو معاینه کرد مثل معاینه معمولی خیلی خیلی دردم اومد جوری که دستم از درد میلرزید کلا با معاینه لگنی زایمان فرق داشت. با چراغ مطالعه دهانه رحمو دید گفت خیلی عفونت داری. پماد کلوتریمازول ۱درصد برام نوشت باورت نمیشه یه هفته س استفاده میکنم آب رو آتیشه هم ترشحاتم کم شده هم بادش خوابیده هم نمیخاره نمیسوزه. عالیه  

منم دقیقامثل شما بودم و خوب نشدم تا  هفته ۲۹ . دهانه واژنم باد کرده بود و میخارید گاهی نصف شبا ...

واااای من الان دوهفته اس بخدا دارم دیونه میشم ازبس میخاره دیگه خونی شده و ورم کرده من ترشحات زرد وسبز دارم ولی بوی بد نمیده خسته شدم بخدا سلام بردلت تا ۲۹,هفته رفتی 😞