2777
2789

سلام دوستان 

من خودم مجردم از بیرون دارم نگاه میکنم 

نود و پنج درصد خانوما حرفشون اینه 

بخاطر شوهرم آرایش میکنم 

بخاطر شوهرم فلان لباسو می‌پوشم 

به خاطر شوهرم به خودم میرسم 

به خاطر شوهرم 

به خاطر شوهرم 

بچه ها پس خودتون کجای زندگیتونید؟ همش که شد شوهر ...

زمانی میتونید از شوهرتون انتظار احترام و محبت و ... کنید که خودتون برای خودتون ذره ای احترام قائل باشید .

الان یه عالمه تاپیک دیدم که چون شوهره تبریک نگفته ناراحتن 

که چون شوهره کادو نگرفته ناراحتن حتی بعضیا آرزوی مرگ میکنن 

چرا برای یکبار هم که شده نمیگید بخاطر دل خودم با دوستام میرم میگردم 

بخاطر دل خودم ناهار حسابی میزارمو میخورم 

بخاطر دل خودم میرم جلو آینه می‌رقصم و از خودم لذت میبرم 

بخاطر دل خودم درس میخونم 

به خاطر دل خودم میرم باشگاه 

و...

به خودتون احترام بزارید 

خودتونم مهمید 

خودتونو تو ی شوهر خلاصه کردین ؟ 

تبریک نگفت ؟ به درک از شأن و شخصیت شما چیزی کم نشده کارتشو بردارید ببرید برا خودتون خرج کنید بزارید بفهمه از کل عالم مهم تر خودتونید 

بزارید بفهمه شما هم لایق خرج کردنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من الان سه روزه که تبریک میگه با این کع میدونم وضعش افتضاحه الان و ی تومنم نداری باز ناراحتم  امیدوارم فردا بخره ☹دست خودم نیس خب

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

آفرين  👏🏻 👏🏻👏🏻

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
مال من الان سه روزه که تبریک میگه با این کع میدونم وضعش افتضاحه الان و ی تومنم نداری باز ناراحتم &nb ...

نگرفتم فدای سرت انقد تو با ارزش هستی که بخاطر یه کادوی نا قابل ناراحت نشی یا از شانت چیزی کم شده قشنگم ❤️😘

بخدا به وضوح تو جامعه مشخصه

شوهر نداری جای ما نیستی

من حتی اگه بدونم شوهرم دستش خالیه،بازم توقع دارم حتی شده یه چیز کوچیکم بخره برام، وقتی نمیخره یا تبریک نمیگه زورم میاد که من جقدر براش کادو گرفتم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
شوهر نداری جای ما نیستی من حتی اگه بدونم شوهرم دستش خالیه،بازم توقع دارم حتی شده یه چیز کوچیکم بخره ...

:/من تازه شوارم نیست امسال برام تولد نگرفت ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم موقعه تولدش سوپرایزش کردم فکرکنم پشیمون شد که برام تولد نگرفته ولی چیزی نگفت:/