سلام عزیزان من معلم هستم حقوقمم 3تومنه همسرمم مثل خودم جاریم تازه متوجه شده که باردارم برابچه ی 4 امم و مدام اذیتم میکنه ومیگه درحق بچه هات ظلم میکنی توامکانات بزرگ نمیشن ولی همسرم ومن معتقدیم امکانات پی اس 4 و ولخرجی و اسباب بازی های گرون قیمت نیس امکانات عشق ومحبتیه که مادرپدرمیدن ب بچه وتربیت درست خیلیی هارومیشناسیم سرسفره پدرمادرباامکانات کم ادمای بزرگی شدن و کلی موفق ومفیدبرای جامعه وخیلی هارم میشناسیم توامکانات از پول زیادی همه مدل تفریحای انچنانی توراه خلافن و ابروی خونوادشونومیبرن امکانات ی خونواده ی گرمه که باعشق ومحبت و تربیت درست باربیان نه ک گوشی 10میلیون بدی دست بچه7ساله و انواع اقسام تفریح ها خیلی ناراحتم بانسل جدیداصلا موافق نیستم بچه های الان هرچی میبینم گستاخ و بی تربیت وپرادعا وخیلی هم خوشحالیم ک کم نزاشتیم براشون بخداکم گذاشتیم کم گذاشتیم توی رسیدگی هامون توی تربیت هامون من وهمسرم ترجیح میدیم لباس بچه اولو تن بچه دوم کنیم اسراف نکنیم اسباب بازی بخریم در حدنیاز درحدی که بچه وقتی چیزی براش بگیری شادشه الان هیچی بچه هاروخوشحال نمیکنه چون تونعمت غرقن من بااین سنم ی کادوبگیرن ذوق میکنم و کلی لذت میبرم اماجاریم ب هیچی ارزش قاعل نیست دنیادرمقابل چشاش پوچه برای من ی چاقو هم برااشپزخونم بگیر اون روزو شارژم وحس خوب میده بهم ولی حرفاش دلموشکوند من برابچه هام کم نمیزارم و خداروشکر دستمون ب دهنمون میرسه ولی تونعمت غرقشون نکردم میشه البته نی نی سایتی ااکثرا باجاریم شایدموافق باشن شماچی فکرمیکنید؟ همسرمم کنارمه ومیگه بنویس خونواده ی پراز عشق وصفای دهه شصت که خونه پربچه بود نداریش هم شیرینه و دلچسب کاش دوباره قدیما برمیگشتن . من خودم دهه هفتادی هستم و تجربشو نداشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه توانایی تربیت صحیح و تامین مخارج رو دارین البته ک خیلی کار درستیه. ناگفته نماند ک باید تا بیست یا سی سالگیشون برنامه داشته باشین و فکر همه جاش باشین. ان شاءالله فرزنداتون سلامت باشن
میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣