2777
2789
عنوان

قصد ازدواج

252 بازدید | 15 پست

اگر کسی آقایی که دانشجو پزشکی یا دندان هستن میشناسه که قصد ازدواج داشته باشه به بنده معرفی کنم 

دانشجو پزشکی هستم خودم ولی چون مدت تحصیل من طولانیه میخام که اگر خدا بخاد همسرم هم پزشک یا دندان پزشک باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمنم معرفی کنین دندون پزشکم نباشه من توقعم‌پایینه🙋🏽‍♀️

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

ببخشید چرا باید بیاد با شما مگه اطرافش ادم قحطه ک تو نینی سایت به ادم غریبه ک تو نت اینجوری دنبال شوهره اعتماد کنه؟؟؟ شما خودت اگه واقعا همینی بودی ک میگی اطرافت پیدا میکردی نه تو نی نی سایت!! 

میفرمایند:چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است 

خب پزشک ودندون پزشک اگه سراغ داشته باشن برا خودشون یا نزدیکانشون جور میکنن😐

مزاح کردم عزیزم،انشالله یه آدم درست سر راهت قرار بگیره وخوشبخت شی🌹

چه فرقی بین دنیای مجازی و واقعی هست ...چرا قضاوت میکنید آخه ایران اینطوره خارج کشور حتی خیلی از ازدواج ها ۷۰درصدمجازی اشنا میشن ...

بله هم کلاسی داشتم ک دوستش داشتم منتها ایشون ظاهرا تنوع طلبن و کس دیگ رو میخاد