2777
2789

شاگردن

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا حق دارن

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

مگه معلمی

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

دل به دل را داره... شاگردا هم از معلمایی که ایراد میگیرن بدشون میاد.... فکر میکنن کین؟ 😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بعضیا واقعا حق دارن

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

اینقد بدم میاد معلما فک میکنن کسی ان

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

من دبیرستان خیلی معلم هام مسخره کردم، 😏🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🙄🙄🙄🙄🙄😓😓😓😓😓

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
معلمی؟؟

مطمعن باش 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد