هیچ کسیو ندارم ده سال ازدواج کردم تواین ده سال فقط کتک وفحش وحقارت خانواده بخاطر آبرو نتونستم برگردم پیششون هرکسی هرکاری برام کرد محض خودنمایی خانوادم برای اینکه به شوهرم نشون بدن به فکرمم الکی کادو خریدن شوهرم یبار یواشکی توخونه بهم کادو نداده همش جلوچشم خانوادم که بگه من آدم خوبیم هیچ کسی منو بخاطر خودم نخواست همیشه خانوادم گفتن خوب باش تحمل کن که شوهرت راضی باشه شوهرم گفت حق اخم وتخم نداری چون حوصلتو ندارم دیگه بریدم نمیخوام راه حل بدید فقط بگید چجوری خودمو بکشم که زودتر راحت بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط توی این سالا تحمل کردم آره دارم بچه ای که یادش دادن هر چیزی من بهش میگم میگه به توچه دوست دارم
بیخود کردن یادش دادن مگه تو مادرش نیستی یه دفعه دعواش کن یه حرکتی بزن یه دونه بزن تو دهنش آرووم ازون طرفم بهش به بها بده مهربون باش باهاش جوری که با تو احساس راحتی کنه بدونه تو مادرهشیی!
زندگیتو تباه نکن الکی نزار بچتم مخالفه خودت بار بیارن!! تنها چیزی که برا آدم میمونه بچه آدمه !