2777
2789
عنوان

سلام دوستان

43 بازدید | 8 پست

دختر خالم درس متوسط همش گریه میکنه میگه چیکار کنم برنامه نداره میخواد تیزهوشان قبول شه چیا بخونه اخه ششم به هفتم قبول نشد یک مدت افسرده شد کسایی که قبول شدن راه کار میدن برای تابستون فقط روی ریاضی میخواد تمرکز کنه که قبول شه میتونه ؟ روزی چند ساعت درس بخونه ؟توی تابستان فقط میخواد ریاضی هشتمش و نهمش رو بخونه و پایه هشتمه 

خدایا شکرت❤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب ۳۱ به علاوه ۱ استان عالیه من خودم یکی ار دلایل قبولیم تو نمونه دولتی همون بود تست زیاد کار کنه ...

میخواد تیزهوشانم قبول شه درس ریاضیش خیلی بده امیدی هست ؟

خدایا شکرت❤🖤

واقعا چرا این همه اذیت میکنه خودش رو واسه تیزهوشان؟

الان تو سن 13 و 14 سالگی وقت شادی و تفریحشه دو روز دیگه موقع کنکور دهنش سرویس میشه 

بعد بنظر من نمونه خیلی بهتره چون بچه های نمونه خیلی تلاش میکنن و بحث رقابت بین شون زیاده اما تیزهوشان چون میگن اینا باهوشن و فلان به اندازه نمونه نیست

لبخند بزن اینم میگذره ❄
واقعا چرا این همه اذیت میکنه خودش رو واسه تیزهوشان؟ الان تو سن 13 و 14 سالگی وقت شادی و تفریحشه دو ...

اخه خانوادش اذیتش میکنن و چون مادرش تیزهوشان قبول شده میخواد کسی مسخرش کنه و میخواد کل فامیل بهش افرین بگن🙂

خدایا شکرت❤🖤