2777
2789
عنوان

تیکه های خواهرشوهرو خودخوری من

187 بازدید | 17 پست

بچه ها لطفا یه راهکار بمن بدین من دوساله ازدواج کردم و از خونواده شوهرم نگم که ۳تاخواهر شوهر و یه مادرشوهر بی فرهنگ و عقده ای دارم همشم اهله تیکه انداختنن برعکس من ک اصلا نیسدم ینی گاهی مادرشوهرم و که یکساعت میبینم تو همون مدت ۵۰تا تیکه میندازه.اصن یه وضی خواهرشوهرمم ک بدتره بدیه من اینه که تاالان اصلا جواب ندادم ینی نه ک نخام خیلی وقتا جوابی نداشتم خیلی وقتاام یکم که ازش گذشته فهمیدم ک منظورشون بمن بوده😐بعدشم هی خودخوری و عصبانیت و غرزدن ب شوهرم میمونه واقعا گاهی روزا ب اینحرفا فک میکنم و ناراحت میشم ک چرا جواب ندادم دیگه نمیدونم چیکار کنم اگ بلدین یه راهی بگین ک ازین لالی بیام بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینبار صحبت دیر ازدواج کردن شده بود که شوهرم میگفت بعضیا دیر ازدواج میکننو فلان.اخه خواهرشوهرام همشون زود ازدواج کردن ما هنوز بچه نداریم خواهرشوهرم برگشت گفت اره دیگه بعضیا عقده ای ان فک میکنن دیر بچه بیارن خوبه!حالا خودشم بعد دوسال اورده بود اما من نگرفتم بعدا ک اومدم خونه فهمیدم بله منظورش بمن بوده لابد و خیلی ناراحتم از خودم ک جواب ندادم

اول از فکرت پرتشون کن بیرون بگو به سلامت 

هرگز وقتی کنارشون نیستی بهشون فکر نکن 

وقتی هستی و رفتار بدی میکنن بگو اوه اوه چه نفهمی و با خودت بخند بهشون 

به شوهرت شکایتشون رو نکن بذار قشنگ متوجه بشه و متوجه بشن که رفتارشون کوچکترین تاثیری روی تو نداره 

بعد ببین چقدر زندگیت تغییر میکنه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

والا چاره ای برا اینکار نمیدونم بجز کم کردن رفت و آمد و بیخیال بودن راجع بهشون،و اینکه کم کم یادبگیری جواب بدی

اما اینو میدونم اومدی خونه انگار اون حرفو نشنیدی غرشو به شوهرت نزن 

من تجربه ی خودمو میگم عزیزم... بنظرم جواب نده بهشون. اما رفت و امدتو محدود کن.تو جمعشون سرسنگین باش و بیخود توی هر بحثی شرکت نکن و نظر نده. وقتی غیر مستقیم بهت تیکه مینرازن.لبخند بزن ..انگار نه انگار منظورشون تویی. در آخر این خودشونن که خسته میشن

من تجربه ی خودمو میگم عزیزم... بنظرم جواب نده بهشون. اما رفت و امدتو محدود کن.تو جمعشون سرسنگین باش ...

تازه سرسنگینم اینجوری ان من میخام یکاری کنم ک اوناهم بسوزن

تازه سرسنگینم اینجوری ان من میخام یکاری کنم ک اوناهم بسوزن

عزیزم به این فکر کن کسی که تو رو میسوزونه حتما قبلش خودش رو سوزونده ‌ه حالا میتونه با تو همینکارو بکنه برات مهم نباشه بیشتر میسوزه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
بسوزه ایشالا

قطعا سوخته. فقط به همسرتون غر نزنید من خودم اینجور وقتها اون اوایل بهش میگفتم عزیزم اصلا شرمنده نباش بابت حرفاشون  میدونم چقدر ناراحتی ولی اونا رو که تا انتخاب نکردی من از تو ناراحت نیستم با بغضم میگفتم، در حالیکه اون اصلا فکر نمیکرد باید شرمنده باشه من میذاشتم تو ذهنش بعدم بهش میگفتم ازت میخوام که حمایتم کنی اونم به خاطر اینکه من انتخاب توام عشق توام میخوام تو از عشق خودت حمایت کنی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ینی جواب ندم بهتره؟

اصلا 

اونا نیخوان تو رو ناراحت کنن 

جوب که بدی اول میفهمن به هدفشون رسیدن خوشحال میشن . دوم بهانه پیدا میکنن برای آزار بیشتر . 

پس جوری برخورد کن انگار وجود خارجی ندارن . 

وارد شدی سلام 

موقع برگشت خداحافظ 

این وسط لبخند و رفتار محترمانه و گرم و صمیمی بودن با شوهرت 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .