2777
2789

من سر بچه اولم درد سینه داشتم و روز قبل پری تست کردم مثبت شد.

ولی الان برا بچه دوم اقدام کردم.بازم درد سینه داشتم ولی امروز۵ روز مونده بود به پری تست کردم منفی شده.بنظرتون ممکنه بعدا مثبت شه؟

خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صد در صد....

حالا مشکل من چیز دیگس تاپیک زدم راجع بهش...اگه کسی از بی بی چک سردرمیاره بیاد😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

چرا انقدر عجله دارین من ۹ روز بعد موعدم اونم شوهرم با بی بی چک اومد منو انداخت تو دستشویی دستگیره رو گرفته بود میگفت نزنی نمیذارم بیایی بیرون 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
چرا انقدر عجله دارین من ۹ روز بعد موعدم اونم شوهرم با بی بی چک اومد منو انداخت تو دستشویی دستگیره رو ...

وای چه صبری داری ماشالا

آره صد در صد.... حالا مشکل من چیز دیگس تاپیک زدم راجع بهش...اگه کسی از بی بی چک سردرمیاره بیاد😂

مشکل تو چیه عزیز؟

وای چه صبری داری ماشالا

آخه انقد منفی شده بود اصلا اعصابم نمیکشید دوباره منفی ببینم 

به شوهرم گفتم صبر میکنم ماه بعدم نشدم میفهمم حامله ام نه آزمایش میدم نه بیبی 😂😂😂

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
مشکل تو چیه عزیز؟

من دوروز قبل موعد بی بی چک زدم هاله افتاد...

امروز روز موعدمه صبح بی بی چک زدم منفی شد...

الان داشتم سطل رو خالی میکردم دیدم سه تا خط افتاده😐😂

نمیدونم خراب بود یا چی....

یا من سه قلو دارم😍😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
آخه انقد منفی شده بود اصلا اعصابم نمیکشید دوباره منفی ببینم  به شوهرم گفتم صبر میکنم ماه بعدم ...

آخه من این ماه لتروزول و متفورمین و فلوکونازول خوردم دیگه مطمئن بودم حامله ام.ح

خب خیلی زود بی بی چک زدی...صبر کن....حداقل همون روز بزن...

هرچندخودمم صبر ندارم😂

فلوکونازول که برا عفونته.حالا ممکنم هست باشی چرا ناامید شدی 

من دوروز قبل موعد بی بی چک زدم هاله افتاد... امروز روز موعدمه صبح بی بی چک زدم منفی شد... الان داش ...

پس انشالا که حامله ای.منم سر دخترم تست زدم منفی بود.گفتم باز این ماه نشد.۳ ساعت بعدش بیدار شدم دیدم مثبت شده

خب خیلی زود بی بی چک زدی...صبر کن....حداقل همون روز بزن... هرچندخودمم صبر ندارم😂

دعا کنید حامله باشم این ماه