2777
2789
عنوان

شما فسنجون چجوری درست میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 25 پست
اصلا نیاز به روغن تفت دادن گردو نداره گردو رو خوب آسیاب کن با آب حل کن بعد بزار رو اجاق تا حدودا 2 ...

پیاز چی

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

پیازو رنده کن گردو هم باید رنده شده باشه پیازو با خوده گردو تفت بده کمی هم خیلی کم روغن بزن بعد گوشت و ادویه بعدش آب سرد از یخچال بردار یه دفعه بریز توش جوش ک اومد زیرشو کم کن یه ساعت مونده ب سفره انداختن رب انارشو و چیزای دیگش رو بزن  ببین وچقد روغن میندازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس پیازو چجوری تفت میدی

پیاز رو میریزم توقابلمه که سبک شه هی هم میزنم که نسوزه بعدم گردو رو میریزم تفت میدم ولی هم بزن که نسوزه بعدم آب یخخخ میریزم روش ۴ساعت آروم بپزه حسابی روغن میندازه

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
پیاز رو میریزم توقابلمه که سبک شه هی هم میزنم که نسوزه بعدم گردو رو میریزم تفت میدم ولی هم بزن که نس ...

یعنی پیازو بدون روغن تفت بدم

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
پیاز چی

من پیازو وقتی میخوام مرغ بپزم تفت میدم بعد مرغ و پیاز داغو یه جا اضافه میکنم چون گدو تفت داده بشه تلخ میشه اینجوری من درست میکنم همه تعریف میکنن بعدش به جای شکر شیره انگور میریزم اگه رب انارم ترش باشه

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  
اره اب شیر

حتما گردوت خارجی بوده روغن ننداخته. یبار هم به من گردو خارجی انداختن هر بار فسنجون درست کردم باهاش روغن ننداخت. 

و اما برای صرفه جویی تو مصرف گردو می تونی به میزان مساوی یا کمتر از گردو، کره بادام زمینی استفاده کنی که هم خاصیت داره و هم قیمتش 1/3 قیمت گردوعه 

یع سوال دیگه گردو رو چند دقیقه تفت بدم شعله چقدر باشه

ممنون از همه

یعنی پیازو بدون روغن تفت بدم

میتونی چند قطره روغن بریزی که طلایی شه ولی کم بریز چون گردوت روغن میندازه مثل بقیه خورشتا روغن نریز

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
میتونی چند قطره روغن بریزی که طلایی شه ولی کم بریز چون گردوت روغن میندازه مثل بقیه خورشتا روغن نریز

ممنون گلم

یع سوال دیگه گردو رو چند دقیقه تفت بدم شعله چقدر باشه

در حد کم که مثل تفت دادن رب و با شعله ملایم. چون گردو زود میسوزه و تلخ میشه گلم . 

در ضمن دوستان افزودن کره بادام زمینی به هیچ وجه طعم فسنجون و عوض نمیکنه حتما امتحان کنید .من خودم کره بادام زمینی رو به هیچ صورتی نمی تونستم بخورم با این روش از خواص بادام زمینی بهره میبرم