ظهر بهش زنگ زدم کارش داشتم میگم کی میای خونه؟میگه یک ربع دیگه منم بیست دقیقه بعدش کم کم سفره پهن کردم ده دقیقه بعدش غذا کشیدم گفتم الانه که بیاد اخه سر کوچمون مغازه داره راهش دور نیس منم بچه شیر میدم صبحانه هم نخورده بودم ضعف شدید داشتم اما باز موندم منتظرش یک ساعت طول کشید زنگ زدمش میگم کجایی خبر داری یک ربع شده یک ساعت من سفره پهن کردما غذا یخ شد میگه بابا دم درم اومدم بعد زنگ ایفون زده اومده دیدم با قیافه اخمو جعبه کیک دست گل گذاشته رو اوپن میگه غذا نمیخورم من رفتم بخوابم😑😐
پس نباید غذا میاوردی .همسر منم میگه نیم ساعت دیگه میفهمم دو ساعت دیگه تا دستاشو نشوره نپرسم میخوره یا نه نمیکشم.بعدم من همیشه ته بندی میکنم .شمام همینکارو بکن
شوهرت همیشه وقتی میگه ۱۵دقیقه دیگه میام سر وقت میرسه؟اگه همیشه توی حساب تایم دیرتر میاد باید هر وقت برگشت غذارو میکشیدی،تا بیاد دست صورتشم بشوره غذا سرد میشه،میتونستی چند لقمه بخوری سرش منت نمیذاشتی اینطوری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو فازه ایناییم که میگن نباید زنگ میزدی خب علم غیب که نداشته دختره اونم کاره خوبشو خراب کرد
منم همین میگم من که نمیدونستم رفته گل بخره ی زنگ زدم از اون ادمای پیله هم نیستم هرروز زنگ بزنم مگر وقت نهار دیر بیاد زنگ بزنم که اگر دیر میاد من و دخترم غذا بخوریم میتونست بگه برا این گل خریدن دیر کردم منم ناراحت نمیکرد من ک الان بیشتر سرخورده شدم تااون حس میکنم بزور برام خریده چیزی😓
ولی کلا من وقتی شوهرم بیرونه میگم کارت که تموم شد داری میای سمت خونه خودت زنگ بزن من دقیق بدونم کی میای که مثلا چیزی میخوام سرخ کنم دیگه بدونم چقدر وقت دارم
خب منم میگم من که خبر نداشتم میتونست موقعی که میاد با روی خوش تبریک بگه ومن شرمنده کنه که منم بفهمم ...
استارتر تو وقتی دیدی گل و کیک اورده با ذوق میگفتی وای غافلگیرم کردی عزیزم ببخشید فکر نمیکردم بخاطر من دیر کردی ، دستش دردنکنه خدایی شوهرم اگر امشب یه شاخه گل بگیره میزارمش روی سرم نگرفت هم اشکالی نداره
پس نباید غذا میاوردی .همسر منم میگه نیم ساعت دیگه میفهمم دو ساعت دیگه تا دستاشو نشوره نپرسم میخوره ی ...
شوهر من میاد باید سفره پهن باشه طاقت گشنگی نداره برا همین چون دوتا بچه کوچیک دارم که صبح تا شب ب پام میپیچن گفتم امادع کنم اومد معطل نشه چوت هی میگه زود باش مردم گرسنگی😑
منم همین میگم من که نمیدونستم رفته گل بخره ی زنگ زدم از اون ادمای پیله هم نیستم هرروز زنگ بزنم مگر و ...
نه عزیزم خودشو لوس میکنه
برات ارزش قایل شد که هدیه خرید،گاهی ادم کلافه میشه یکی بهش زنگ بزنه حینکار
ناراحت نشو زیبا،بد فلقن یوقتایی
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده