2777
2789
عنوان

قوم شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری رو سگ محل مادر شوهرو کم محل....با عشوه و سیاست زنونه شوهرتو بگیر تو چنگت

شما چند وقته ازدواج کردین آخه این هر کاری من میکنم میخواد انجام بده میخواد هر جور شده منو بد کنه خودشو خوب

ارتباطات  کمتر کن از اتفاقات زندگیت مسافرت مهمونی خریدا تون چیزی بهشون نگو وقتی خونه مادر شوهرتی ب اندازه صحبت کن و بیشتر شنونده باش و اگر بازم چیزی گفتن یا منطق و احترام جوابشونو بده

شما چند وقته ازدواج کردین آخه این هر کاری من میکنم میخواد انجام بده میخواد هر جور شده منو بد کنه خود ...

مال منم همینه خخخخخ.من پنج ساله عزیزم.خو بذار تو بده شی و اون خوب به نظر من این قوم اصلا مهم نیستن که حالا بخوای براش خرص بخوری چرا فک میکنن اون خوب تره

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
شما چند وقته ازدواج کردین آخه این هر کاری من میکنم میخواد انجام بده میخواد هر جور شده منو بد کنه خود ...

مثلا چکار ؟خب هرکارمیکنی قرار نیست کسی بفهمه یابگی به کسی

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....

با جاری کاتم چون عقده هاش زیاده هیچ جوره نمیشد ادامه داد. با مادرشوهر عادی ام اما حفظ فاصله میکنم. هر چند اونا همش میخوان بهم چسبیده باشیم. کلا بیخیال باش اصلا اهمیت نداره