2777
2789
عنوان

کرونا واقعیت یا دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اینایی هم که مردن تو بیمارستان بودن چرا کسایی که خونه موندن خوب شدن میگن هر خبری هست تو بیمارست ...

دیگ میناوندو‌ک‌نمیان موش ازمایشگاهیی کنن که بنده خدا فوت شد اینها همه شایعه ست 

انصاریانم حالش بده  متاسفانه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
یعنی بیمارستان ادمارو میکشه؟ دستت درد نکنه زحمت همه کادر درمانو با خاک یکسان کردی

یه عده تو بیمارستان میمیرن

یه عده بی وجدان شایعه میسازه

یه عده بی فکر هم باور میکنم.

آدم میشناسم از دست همین شایعه ها کرونا گرفت نرفت بیمارستان بعد یه هفته مجبور شدن عین جسد ببرنش شفا گرفت.

ما که هرکی دور و برمون بستری شد خداروشکر نمرد.

این کرونا هم معلما رو بیچاره کرد هم پرستارا.دست از سرشون برنمیدارن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فضای بیمارستان ی جوریه تو سرحالترین حالت ممکنم بری مریض میایی بیرون  تا میتونن و دکتر اجازه می ...

همش فکر میکنم میناوندم همین فکرو باخودش کرده‌بود که تا لحظه اخر بیمارستان نرفت 

شاید اگه زودتر میرفت الان زنده بود

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

صددرصد مخالفم. همه که نمیحان دروغ بگن. این همه متخصص خوب و متعهد هستن که نمیخان دروغ بگن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
میگن اینایی هم که مردن تو بیمارستان بودن چرا کسایی که خونه موندن خوب شدن میگن هر خبری هست تو بیمارست ...

اره خب کادر درمان بدبخت هی بیخوابیو خستگیو لباسای سنگینو دوری خانواده رو تحمل میکنن تا ملت برن ببمارستان و اونا بکشنشون.خیلیا از بیمارستان ترخیص میشن تقریبا 3 چهارم اونایی که میرن بیمارستان خوب میشن 

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
آقا بخدا حرف من نیست من فقط خواستم نظر بقیه رو بفهمم ببینم چند نفر با اینجور نظرات موافقن ای بابا

چون میپرسی اطرافیان من اغلب تحصیلکرده هستن خیلیاشون جزو کادر درمانن بعد از یک سال مبارزه سخت با این بیماری همچین حرفی رو بهشون بزنم سریع بخش روان بیمارستان بستریم میکنن  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

برا اینکه انقد میمونه خونه به امید خوب شدن دیگه میبینه داره میمیره میره بیمارستان که کار از کار میگذره،

من دوبار گرفتم ولی نرفتم بیمارستان چون میترسیدم ،البته اشتباهه

یه عده تو بیمارستان میمیرن یه عده بی وجدان شایعه میسازه یه عده بی فکر هم باور میکنم. آدم میشناسم ...

درک نمیکنن چه شرایطی دارن کادر درمان 

باید با ۳ تا ماسک و شیلد و لباس واستن بالاسر مریض تو شیفتای طولانی

اخرشم یه عده میگن تقصیر اونا

معلما هم شرایطشون خیلی سختتر شده از صبح تا شب باید جپاب دانش اموزو‌ بدن

دیش دیری دیرین ماشالا😁💃

منم دقیقا چن روز پیش از یکی از اقوام همچین حرفیو شنیدم. بهش گفتم نمیدونم چجور میخای جواب این تهمتو پیش خدا بدی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بنظر من واقعیه

اما ویروسش دست سازه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بین دروغ تا واقعیت ۴ انگشته اما این حرفایی که شما میزنید میدونید باعث میشه یه عده دیگه نرن بیمارست ...

آقا اون عده که بخاطر یک نظرسنجی همچین کاری بکنن واقعا خیلی احمقن من فقط خواستم نظر بقیه رو بدونم بیانیه صادر نکردم 🗣🗣🗣🗣

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت