2777
2789
عنوان

کرونا واقعیت یا دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اینایی هم که مردن تو بیمارستان بودن چرا کسایی که خونه موندن خوب شدن میگن هر خبری هست تو بیمارست ...

بین دروغ تا واقعیت ۴ انگشته

اما این حرفایی که شما میزنید

میدونید باعث میشه یه عده دیگه نرن بیمارستان؟

حاضری جون دیگران رو به عهده بگیری

تو خونه خوب میشن؟

شما بلدی دیگه بیا خوبشون کن

دروغ گویی که از سر ناچاری تبحر پیدا کرده است چقدر حقیر تر از بقیه است......‌
میگن اینایی هم که مردن تو بیمارستان بودن چرا کسایی که خونه موندن خوب شدن میگن هر خبری هست تو بیمارست ...

چون کسایی که بدحال میشن میرن بیمارستان بقیه افراد خیلی راحت رد میکنن یعنی اینم احتیاج به تحلیل داره😳😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

خبکسی که حالش وخیم هست میره بیمارستان بستری میشه وممکن هم هست بمیره ادمی که حالش بهتره میمونه خونه خوبم میشه.خیلی طبیعیه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یعنی بیمارستان ادمارو میکشه؟ دستت درد نکنه زحمت همه کادر درمانو با خاک یکسان کردی

چندتا ادم پخمه ى بيسواد گو...و ميشينن دور هم دوغ ميخورن ببخشيد اروغ ميزنن فتوا ميدن😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعیته😒هر کی گفته دروغه گو خورده😐

ایشالا خودشون بگیرن راست و دروغش بیاد دستشون.

خدااااااااااااا اقتصادمونو ول کن کمبود عقل داره بیداد میکنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چه عقل کلهایی، جایزه اسکار باید بهشون داد ، زرشک طلایی - 

کسی که حالش بد هست میره بیمارستان ، 

چندتا ادم پخمه ى بيسواد گو...و ميشينن دور هم دوغ ميخورن ببخشيد اروغ ميزنن فتوا ميدن😂😂

اعصاب ادمو خورد میکنن با این فکراشون

من دخترخالم پرستاره دهنش داره تو بیمارستان سرویس میشه که چندتا ادم اینجوری بگن الکیه و بیمارستان ادمارو میکشه

دیش دیری دیرین ماشالا😁💃

شبی که تا صب به زور نفس میکشیدم هر دم و بازدمی یک ساعت طول میکشید به گذشتم فک میکردم به نامه اعمالم به اینکه چرا اینقد زود میمیرم بدترین شب کرونایی و درد ورنج من بود اونایی که گرفتن درک میکنن 😳 کاش همش ی خواب بود

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
خبکسی که حالش وخیم هست میره بیمارستان بستری میشه وممکن هم هست بمیره ادمی که حالش بهتره میمونه خونه خ ...

واقعا موندم همچین چیزیم متوجه نمیشن 😳خوب کسی که حال عمومیش خوبه نمیره بیمارستان طبیعتا هم نمیمیره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
یعنی بیمارستان ادمارو میکشه؟ دستت درد نکنه زحمت همه کادر درمانو با خاک یکسان کردی

آقا بخدا حرف من نیست من فقط خواستم نظر بقیه رو بفهمم ببینم چند نفر با اینجور نظرات موافقن ای بابا

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

من مادر هی خونه نگه داشتیم گفتیم نرو بیمارستان

اونقدر حالش بد شد، سریع رسوندیم بیمارستان

گفتن اگه زودتر می‌آورید اصلا ب اینجا نمیرسید

40درصد ریه درگیر شده بود 5 روز بستری شد اصلا حالش خیلی خوب شد اومدن خونه 

اشتباه کردیم سریع نبردیم بیمارستان

ما کرونای خفیف گرفتیم اول گفتیم مثل سرما خوردگییه ولی هفته دوم امونمون رو برید خ بی‌حال بودیم سرفه نمی‌کردیم ولی گوشام کیییپ شده بود صدام عوض شده بود سردرد شدید انگار رگهای مغزم یخ زده بود از سرم هم عرق میریخت خ بد بود اون شب گفتم حتما رگم میترکه خ بد بود خدا سر هیییشکی نیارع حالا خفیف بود مال ما شدید بود چی میشد پس نگید دروغه و فلان هست این بیماری

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.