حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
ما کرونا گرفتیم حالا یکم اروم بود مال ما دققیقا ۲ هفته رو زمین مونده بودیم اگه اطرافیان برامون غذا نمیاورد حتما مرده بودیم حتی حال دستشویی رفتن هم نداشتیم
والا پسر همسايه ما جوان ورزشكار مادر و پسر با سه روز فاصله رفتن خوابيدن سينه قبرستون چه ...
پسر همسایه تون که سهله
مرحوم میناوند و آقای انصاریان هم لابد سرما خوردن.
آدم میمونه تو کله بعضیا به جا مغز چیه
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
بابا چقدر آدم افراطی داریم چه دروغی شوخرم کرونا گرفت بهمن پارسال هندز اعلام نکرده بودن کرونا هست ما قمیم، نصفه شب یدفعه نفسش گرفت زنگ زدم اورژانس انقدر سونو داد اینور اونور گفتن هیچ مشکلی نداری نگو کروناس سه ماه تب و اسهال داشت مرد جوون ۳۰ ساله داشت از پا درمی اومد دور ازجونش خدا به من و بچه هام رحم کرد انقدر حرصم درمی اد یه عده میگن دروغه