2777
2789
عنوان

کرونا واقعیت یا دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اینایی هم که مردن تو بیمارستان بودن چرا کسایی که خونه موندن خوب شدن میگن هر خبری هست تو بیمارستانه🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

من هرروز دارم میرم بیمارستان

آره کلی مردم جلو چشمم از سرماخوردگی میمیرن😐😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اینکه سرماخوردگیه دروغه

ولی اینکه ویروسو خودشون ایجاد کردن بنظرم درست میاد

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بله سرماخوردگی هست ولی صدبرابر قوی 

خب انفلانزا هم سرماخوردگی قوی هست 

ما کرونا گرفتیم حالا یکم اروم بود مال ما دققیقا ۲ هفته رو زمین مونده بودیم اگه اطرافیان برامون غذا نمیاورد حتما مرده بودیم حتی حال دستشویی رفتن هم نداشتیم 

میگن اینایی هم که مردن تو بیمارستان بودن چرا کسایی که خونه موندن خوب شدن میگن هر خبری هست تو بیمارست ...

یعنی بیمارستان ادمارو میکشه؟

دستت درد نکنه زحمت همه کادر درمانو با خاک یکسان کردی

دیش دیری دیرین ماشالا😁💃
والا پسر همسايه ما جوان ورزشكار مادر و پسر  با سه روز فاصله رفتن خوابيدن سينه قبرستون چه ...

پسر همسایه تون که سهله

مرحوم میناوند و آقای انصاریان هم لابد سرما خوردن.

آدم میمونه تو کله بعضیا به جا مغز چیه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

میگن اینایی هم که مردن تو بیمارستان بودن چرا کسایی که خونه موندن خوب شدن میگن هر خبری هست تو بیمارست ...

یکی از دوستای ما وضعش خیلی بد بود رفت بیمارستان بستری ولی خداروشکر خوب شد ، اینکه میگن کرونا از سوپ خفاش بوده فقط الکیه سیاست هم دخیل بوده

تعداد مواردی ک دیدین کم بوده!خیلیا هم تو خونه فوت کرذن

و اینکه بیمارستان مخصوص مریضای بدحاله

کسایی که تو خونه بودن چون حالشون خوب بوده بستری نشدن اگه کسی حالش بدباشه تو خونه یا بیمارستان می میره

یه جوری میگید تو سایت چیکار می کنی انگار جای شما رو تنگ کردم  

فضای بیمارستان ی جوریه تو سرحالترین حالت ممکنم بری مریض میایی بیرون 

تا میتونن و دکتر اجازه میده خونه باشن بهتره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بابا چقدر آدم افراطی داریم چه دروغی شوخرم کرونا گرفت بهمن پارسال هندز اعلام نکرده بودن کرونا هست ما قمیم، نصفه شب یدفعه نفسش گرفت زنگ زدم اورژانس انقدر سونو داد اینور اونور گفتن هیچ مشکلی نداری نگو کروناس سه ماه تب و اسهال داشت مرد جوون ۳۰ ساله داشت از پا درمی اومد دور ازجونش خدا به من و بچه هام رحم کرد انقدر حرصم درمی اد یه عده میگن دروغه