عه خدانکنه عزیزدلم نگو اینجوری من دقیقا تموم این درداتو درک میکنم کشیدم فقط نوعش فرق داره. من چهار ساله ازدواج کردم یا کیست دلشتم یا عفونت بخاطر زخم که دکترا نفهمیدن اخر یه متخصص فعمید تا خوبش کرد حامله شدم... حامله شدم دیدم سرگیجه و تپش قلب شدید دارم رفتم دکتر گفت دریچه قلبت افتادگی داره و گشاده.. کلی خرج کردیم شوهرم بیچاره از اول عرپسی تا الان فقط بیست میلیون پول ریخته تو جیب دکترا با حقوق کارگری..
الانم که پنج ماهمه از هفته هشتم تا الان که هفته بیستم هماتوم کوفتیم برطرف نمیشه لکه بینی ندارم اندازشم همونه ولی تموم نشده 😭😭😭😭😭.استراحت مطلقم مامان ندارم نامادری دارم کسی نیست یه لیوان اب بده دستم بعضی وقتی تا عصر مثل سگ گشنه میمونم تا شوهرم بیاد غذا بده بهم...هفته پیش میخواستم خلقمو بفروشم ولی بابام بهم قرض داد فعلا بخدا مشکلات مالیمون از اونور دلمو خون کرده بی کسیم از اینور...هماتوم از یه طرف... اونم تو عده دوست و دشمن میگم ای خدا حالا که خودت خواستی باردار شم توروبه حضرت زهرا کاری نکن پشتم خرف باشه بگن نتونست بزاد😭😭😭😭😭😭دلخوشیه خودمم شده این بچه بجای همه بی کسیام شده همع کسم .گفت اگه تا سونو بعدی هناتومت خوب نشه بجای شیاف باید امپول برات تجویز کنم