دیروز که رفتم سونو گفت جفتم قدامی فوندالی هستش چیکار کنم حالا آخه باید تا اومدن جواب غربالگری صبر کنم بعد برم دکتر...خطرناکه؟؟؟باید استراحت مطلق کنم؟؟
گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چرا خطرناک باید باشه؟؟؟ مال منم همین بود اصلا خطری نداشت و یک روزم استراحت نکردم چ برسه استرا ...
آخه میگن خلفی بهتره میترسم من
گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
نه با با مشکل نیست الان من خلفیم ابجیم جفت بارداریاش قدامی بود
خدا کنه چیزی نشه چون ما پله زیاد داریم با این اوضاع شرایط بدتر نشه خوبه
قدامی که مشکل ایجاد نمیکنه،چرا نگرانی؟فقط چون جفت جلو هست حرکات بچه رو دیرتر حس میکنی دو سه هفته،همی ...
آها نفهمم عب نداره فقط بچم سالم باشه و اذیت نشه