2777
2789
منم مث شما.وسطای کار تو فکر میفتم ک تکون نخورده زود میرم دراز میکشم ب سمت چپ تا ی تکونی بخوره حالم ب ...

مثل من.گلم زایمان واست چندم زدن؟

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفا به حرفم گوش کن منم مشکل شما رو داشتم. از قبل از بارداری. دیگه باردار شدم افتضاح شد همه ...

منم هم نارنگی زیاد میخورم هم صبح که از خواب بیدار میشم ناشتا یه لیوان آب میخورم نه گرم نه یخ معمولی باشه واقعا از شر یبوست راحت شدم 

بچه ها من جفتم قدامیه اولا خیلی ضرباتشو خوب میفهمیدم الان ک ۳۲هفتم آروم تر شده میفهمم تکون میخوره یکسره اما بعضی ها میگن ضرباتش محکم اصن اونطور نیس مشکلی نداره بنظرتون؟

منم هم نارنگی زیاد میخورم هم صبح که از خواب بیدار میشم ناشتا یه لیوان آب میخورم نه گرم نه یخ معمولی ...

ولی این چیزا به من جواب نمیداد

صبح یه لیوان آب ولرم با خاکشیر

کلی آلو یا انجیر خشک خیس شده در اب

و.... 

جواب نمی‌داد بهم لعنتی

همیشه احساس ترکیدن داشتم

بچه ها من جفتم قدامیه اولا خیلی ضرباتشو خوب میفهمیدم الان ک ۳۲هفتم آروم تر شده میفهمم تکون میخوره یک ...

ن عزیزم جاشون ک تنگ میشه دیگه شدتش کمتر میشه.حتی من الان نزدیک ۳۰هفتمه بازم کمتر شده

بچه ها من جفتم قدامیه اولا خیلی ضرباتشو خوب میفهمیدم الان ک ۳۲هفتم آروم تر شده میفهمم تکون میخوره یک ...

از هفته 32 به بعد یهو حرکات بچه کم میشه

دیگه حالت لگد نیست. انگار فقط فشار میاره به دیواره شکم

نگران نباشید