2777
2789

بدیهاش خیلی زیاده بخصوص وقتی لج کنه...اگه خوب باشم وکاری از دستش بربیاد انجام میده تحویلم میگیره قربون صدقه میره و فرشته ی بی بال وپر میشه خلاصه😶....ولییییییییییی امان از روزی که چیزی بگم بی احترامی و..ده برابر بدتر میشه داعش میشه شمر میشه یزید میشه🙄 ومحاله به این سادگیا را بیاد باهام...بعد یه دعوا و بی راحترامی به همدیگه اون هم ساکت نبود در بی احترامی حرف اول و میزنه ولی نظرش اینه کدوم زنو ذیدی به شوهرش فحش بده😒 الان دوهفته س نمیاد خونه اولش که گفت طلاق و میگفت میرم دادگاه و ...ولی بعد رفت خونه دوستش گفت اون خونه مال خودت...البته بچهام زنگ میزدن خرجی میاورد ولی اینکه انقدررر نفهم و بیغیرته مارو هزشب تنها میذاره که تنها دلیل دعوامونم همین بود! واقعا هیچ زنی بیکار نیس الکی دعوا کنه مگه اینکه کارد به استخونش رسیده باشه

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نظراتتون و بدید بخصوص خانمایی که تو زندگیشون موفقن بگن‌..زنگ نزنم یه مدت؟ چون هروقت زنگ نمیزدم خودش زنگ میزد حال واحولل میپرسید

من هنوز ازتویی که عاشقتم،متنفرم....

اگه شما نمیخوای طلاق بگیری وزندگی کنی جاره ای نداری جزاینکه روی خودت کارکنی وپا روی دمش نزاری تا همیشه ارامش داشته باشین وتو دعواها کوتاه بیای راه دیگه ای نداری

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

الان نظراتتون و بدید بخصوص خانمایی که تو زندگیشون موفقن بگن‌..زنگ نزنم یه مدت؟ چون هروقت زنگ نمیزدم ...

زنگ نزن تحویل نگیر زنگ زد سرد باش بیرون برو خوش بگذون ب خودت بچه هات

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍