2777
2789
عنوان

نظر سنجی

68 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم ازتون میخوام برای پسرم کتونی بخرم مدلی که من پسندیدم فقط رنگ نقره‌ای داره ، میخواستم از شماها بپرسم به نظر شما هم کفش نقره‌ای دخترو‌نه‌ست ؟!

اگر امضای منو خوندین لطفا واسه سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقره ای یه رنگ‌اسپرته به پسر و دختر میاد

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
نه  خیلیم قشنگه  هییچ رنگی مختص جنس خاص نیست

ممنونم عزیزم آره منم همیشه سعی کردم که به این کلیشه‌های جنسیتی دامن نزنم ، لباس صورتی و اینا هم براش خریدم و هیچوقت فکر نکردم که اینا دخترونست اما چون دیدم دیگران بهش میگن "دختر شدی ؟!" یا میگن"همینجوریم بچت شبیه پسرا نیست صورتیم تنش میکنی کلا دختر میشه " برای همین میترسم که بچم خجالت بگشه با این حرفا ، کاش همه مثل شما فکر میکردن و درک و شعور شما رو داشتن

اگر امضای منو خوندین لطفا واسه سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین ممنون