2777
2789

عزیزان خوارم غربالگری رو هفته 12 انجام دادن با آزمایش دیروز جواب رو بردن پیش دکتر زنان، بعد دکتر براشون آزمایش مرحله دوم رو نوشتن گفتن فردا برو آزمایش رو بده سونو رو ماه دیگه الان آزمایشگاه گفتن آزمایش باید با سونو انجام بشه به نظرتون دکتر اشتباه نکرده

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  

بنظرم دکتدتون اشتباه کرده.غربالگری مرحله ۲ هجده نوزده هفته انجام میشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بنظرم دکتدتون اشتباه کرده.غربالگری مرحله ۲ هجده نوزده هفته انجام میشه

ممنون جواب دادید الان آخر هفت14 هست یعنی انجام ندن بذارن 18 هفته دوتاشو انجام بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون جواب دادید الان آخر هفت14 هست یعنی انجام ندن بذارن 18 هفته دوتاشو انجام بده

بنطرم‌یه تماس با دکترش بگیره.بگه رفتم گفتن ازمایش و سونو باید باهم باشه هفته ۱۸ ببینه دکترش چی مسگه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بنطرم‌یه تماس با دکترش بگیره.بگه رفتم گفتن ازمایش و سونو باید باهم باشه هفته ۱۸ ببینه دکترش چی مسگه

دکترش عصر هست، آزمایشگاه گفته می تونم نمونه خون بگیرم بعد فردا سونو انجام بده بیار میشه هفته چ15 سونو مرحله دو رو انجام داد

تو غربالگری دوم .اول آزمایش انجام میدن همون سونو قبلی رو باید ببری قبول میکنن

آها یعنی میشه الان انجام داد با سونو قبلی

آره من انجام دادم ۱۵ هفته آزمایش .۱۷ هفته رفتم سونو 

ببخشید سوال می کنم باز ایجور آزمایش دقیقه با سونو هفته 12 انجام بده

هفته ۱۵ تا ۱۶ با سونو قبلی میری ازمایش خون انجام میدی بعدش هفته ۱۸ تا ۲۲ سونو هستش

سلام عزیزم جواب آز نیومد ؟

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
دکترش عصر هست، آزمایشگاه گفته می تونم نمونه خون بگیرم بعد فردا سونو انجام بده بیار میشه هفته چ15 سون ...

عزیزم من شنبه ازمایش دادم یکشنبه سونو اصلا نباید وقفه بیفته بینش نهایت ۲روز . دکترت اشتباه کرده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
سلام عزیزم جواب آز نیومد ؟

نه دو روز پیش رفتم ازمایشگاه پرسیدم گفت تازه شنبه نمونه رو دادیم تهران😡 اعصابم خورد شد گفت یه هفته دیگ امادست یعنی شنبه

منم گفتم هروقت زودترم اماده شد پس بهم زنگ بزنین دارم از نگرانی میمیرم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍