2777
2789
عنوان

این خرسی خوشگله😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 57 پست
😍😍❤این قشنگع😬💖

ببرم عوضش‌کنم؟بنظرت به شوهرم بگم ناراحت میشه؟

شوهرم گفت عین این لیمویی شو داشت با قرمز

با خودم گفتم شاید مدلای دیگه هم باشع

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرم عوضش‌کنم؟بنظرت به شوهرم بگم ناراحت میشه؟ شوهرم گفت عین این لیمویی شو داشت با قرمز با خودم گفت ...

ن بابا ناراحت میشع😐❤رنگش قشنگع😍😌مبارکت باشع زندگیتونم پایدار😉❤

هردوشونو.ولی از اون خوشم اومد چون بزرگه و دوسش دارم ولی این رنگش خیلی زرده میترسم خراب شه

والا كن كوچيكه رو دوست دارم جفتشون قشنگن 

ميتوني كوچكه رو هم برداري بعدا ني ني دار شدي بدي به ني نيت يا بري فقط رنگشو عوض كني، اگر رنگشو دوست نداري.

من كه ميگم هر كادويي از شوهر رسد نيكوست، خرسه هم كه دوستداشتني بود، خيليييي باحاله خيلي 

من خرس دارم عين بُز نگا ميكنه عروسكه، اما براي شما خيلي نازه

باز تصميم با خودته..

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
والا كن كوچيكه رو دوست دارم جفتشون قشنگن  ميتوني كوچكه رو هم برداري بعدا ني ني دار شدي بدي به ...

البته اينم بگم 

زردش از قرمزش قشنگ تره 

من خرس قرمز خوشم نمياد 

جاي تو بودم همينو برميداشتم از شوهرم تشكر ميكردم، يه چيزي بنظرش اومده كه زردو برداشته ديگه 

به سليقه اش احترام ميذاشتم

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
ن بابا ناراحت میشع😐❤رنگش قشنگع😍😌مبارکت باشع زندگیتونم پایدار😉❤

فدات 🌸🌸🌸🌸🌸مرسی

فدات 🌸🌸🌸🌸🌸مرسی

مباركت باشه 

خوشبخت باشي💐

والا كن كوچيكه رو دوست دارم جفتشون قشنگن  ميتوني كوچكه رو هم برداري بعدا ني ني دار شدي بدي به ...

عزیزم رنگ فقط این بود با قرمز کدوم بهتره؟

اخه یدونه دیگه دارم مدلش با اینا فرق داره از این بزرگتره قرمزه.نمیدونم حالا این بهتره یا قرمز البته میترسم دلش بشکنه

البته اينم بگم  زردش از قرمزش قشنگ تره  من خرس قرمز خوشم نمياد  جاي تو بودم همينو ...

مرسی گلم پس چیزی نمیگم دیگه بهش

عزیزم رنگ فقط این بود با قرمز کدوم بهتره؟ اخه یدونه دیگه دارم مدلش با اینا فرق داره از این بزرگتره ...

فقط همين زرده 

من بودم شك نميكردم

بردار قايمش كن براي بچه ات به اميد خدا در اينده

رنگ زرد نشاط آوره، بچه ات با نشاط و خوشحال خواهدشد 

برو روانشناسي رنگ زرد رو ببين...

من جاي تو بودم شك نميكردم، هم شوهرم خوشحال ميشه، هم قرمز دارم از قبل هم اين خيلي باحاله، شك نكن قاطع باش.

باز قهوه ایه بهتره زرده خوب نیست

دیگه کادو عزیزم چی بگم میترسم ناراحت شه 

بزرگشو ببین البته هم من هم خاهر شوهرم هردوتا عین اینو داریم ولی این که عکس فرستادم واسه خاهرشوهرمه خ ...

خب عزیزم میشه بگی الان حرفت چیه نفهمیدیم🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فقط همين زرده  من بودم شك نميكردم بردار قايمش كن براي بچه ات به اميد خدا در اينده رنگ زرد نش ...

وایی عاشق نی نی ام من😁😁😍😍😍😍😍😍ههههه باشه گلم مرسی بابت راهنماییت همینو نگه میدارم....مرسی مهربوننن