2777
2789
عنوان

امان از بچه پسر عموم

337 بازدید | 18 پست

ی پسر داره 

این بنده خدا گوشی داده دست بچه ش،اونم چطوری نمیدونم رفته استوری اینستا فیش واریزی گذاشته 

حالا میگه هیچوقت هیچکس استوری منو نمیبینه هااااا.....الان میگن فلانی دیوونه شده ،

بهش گفتم عکس وروجکت رو بذار بگو تقصیر این بود 

نظرتون چیه پیش اومده براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فیش واریزی که چیز بدی نبوده. دختر من یه عادتی داشت راه میرفت تو خونه عکس میگرفت. در هر زاویه ای 😂😂 موقع لباس عوضکردن ظرف شدن یا ... قدش هم کوتاه پایین تنه واضح میوفتاد. یکبار دختر ما هم فرستاد. فقط خداروشکر عکس سقف بود و سر من. هنوز که هنوزه خدارو شکر میکنم که عکس کو نم پخش نشد 😁

اره عکس بچش‌و بزاره روش بنویسه استوری دیروز تقصیر این خراب کار بوده شکل خنده هم بزاره😁😁😁

ب نظر من عکس فیش ک چیز خواسی نیس خیلی‌ سخت بگیری استوری بزازه انگار بدتره چون بقیه شاید اصلا مهم نبوده و رد شدن ب نظرم   گوشی ب صورت سلفی کنه ی عکس تار مار از بچه بگیره استوری کنه میفهمن دست بچس

ب نظر من عکس فیش ک چیز خواسی نیس خیلی‌ سخت بگیری استوری بزازه انگار بدتره چون بقیه شاید اصلا مهم نبو ...

اینم خوبه

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
اینجوری انگار میگن الکی خودش میکنه این کارو

نهههه بابا😂😂🤦پس فیشم از قصد بوده چ ربط داره عزیزم،خیلی طیعیه ک بچه باز عکس بزاره مثلا از نیمخرخ های بد از بینیش😂😂😂 از پاش،من خودم پسرعموم از موهام گذاشت منم تا شب پشت هم استوری گذاشتم همه خندشون گرفته بود میگفتن چ شیطونه😂🤦