2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشم و خییلی ناراحتم

671 بازدید | 44 پست

من پلی کیستیکم شوهرمم ازمایش نداده ولی بچه دار نمیشم خیلی ناراحتم این وقت شبم خواب دیدم که کسی که عقد بوده بچه دار شده و من هنوز بچه ندارم خیلی ناراحتم 😣😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از غصه هنوز کپه مرگمو نزاشتم... گوه رفت تو اعصابم با این بچه 

بخدا میبینی تو خواب از غصه داشتم دق میکردم .. هر جا حرف بچه میشه بغضم میگیره 

خیلی ناراحتم حتی نمیدونم چیکار کنم دارو هارو میخورم تخمکم دارم اما بازم نمیشه

بخدا میبینی تو خواب از غصه داشتم دق میکردم .. هر جا حرف بچه میشه بغضم میگیره  خیلی ناراحتم حتی ...

هیچ غمی به اندازه این درد عذاب آور نیست ... زندگی رو تبدیل به جهنم میکنه ...

من دیگه بطور جدی دنبال یه راهی هستم خودکشی کنم همش میگم بزم طلاهامو بفروشم اسلحه بخرم ...بخدا فقط آرزوم مرگه... 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

عزیزم فقط توکل کن به خدا خودشدهمه چی رو درست میکنه اصلا به فکرش نباش درست وقتی که انتظارش رو نداری خوش خبری میاد شک نکن هر وقت که خدادخودش برات مقدور دونسته باشه بهت میده دوا درمونودکتر به نظر من همش چدته فقط  ازخدا بخواد 

با خدا باش پادشاهی کن :بی خدا باش هرچه خواهی کن 

ان شالله که بار دار میشی عزیزم توکلت بخدا باشه

کیستم درمان داره

من خواهر خودم تو بارداریش کیست داشت ولی خب اتفاقی نیوفتاد 

ان شالله دامنت سبز بشه

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔