2777
2789
عنوان

درمونده و تنهام کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 40 پست
نه عزیزم،همچین آدمی نیست حتی وقت اینکارو هم نداره،بعد کارش مستقیم میاد خونه،داره واسه دکترا میخونه،ک ...

نیاز جنسی ندار۶ههههه؟ حتمن سرده چه میدونم 

خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم بردم،خیلی باهاش حرف زدم حق میده بهم و مثلا میگه آخر هفته اوکی باشیم ولی همیشه یادش میره

اینجو ک نمیشه چ رابطه ای؟؟منو شوهرم ۲ ساله تو ی خونه ایم ی روز بی محبتی ندیدم درسش کن پیرت میکنع

الان تنها امیدم همینه،دلم میخواست نماز بخونم آروم بشم ولی پریودم😢

عزیزم به از خودت پایین تر نگاه کن ما نزدیکمون یه زنه شوهرش ۸ ماه ۸ماه سرکار نمیره زنش هم که از گدایی پول میاره میگه به منم غذا بده دهنشم کلا فحش و زنه خیلی ناراحته شوهره معتاده بچه هارو سپرده به زنه فقط فکر خودشه شما این زندگی های مردم ببیبی روزی هزار هزار هزار بار خدا شکر میکنی بچه هاش از خدا میخوان مرده ۲ ساعت بره بیرون صدای دعواش قطع بشه مادرم اینارو تعریف میکرد ناراحت شدم خواستم به شما هم بگم گلم شاید قدر زندگیتو بدونی خدا شکر کن 

راه حل این زندگی مزخرف ما طلاقه ولی حیف که جرئتشو نداریم و بااین جمله که همه جا شبه خودمونو گول میزن ...

همش با خودم میگم کاش یه صفت بدی داشت که بشه بهونه طلاق برای خانواده،ولی حیف که تنها بدیش همینه که گفتم

با همسرت صحبت کن بهش بگو دلیله این کاراش چیه  تو این مدت خیلی باهم دعوا نکردید؟؟ خیانت نمیکنه ...

باهاش حرف زدم بهم حق میده،نه قبل مشاوره دعوا داشتیم ولی الان نه آخه بهونه ای هم وجود نداره،فقط گاهی ازم دلخور میشه و شب میخوابه صبح پامیشه یادش میره،منم متاسفانه مشکلم رابطه نیست،دردم بی توجهیه