2777
2789
عنوان

خانوما دستم به دامنتون بچم😔😔😔

218 بازدید | 23 پست

۲سالشه بعضی شبا نمیدونم چش میشه انقدر بهونه های الکی میگیره و گریه میکنه که حد نداره به هق هق میوفته با زور میخابه خیلی خابش میادا ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم هر بازی هر کاری میکنیم بازم گریه میکنه به طور وحشتناک  یچه ی من خیلی ارومو خوب بود تازه هم بردمش چکاب همه جاشو معاینه کرد گفت مسکلی نداره،،شکمش خوب کار میکنه....امشب انقدر زار زد که منم باهاش گریه کردم تا خابید....من تو شهر غریبم هستم واقعا نمیدونم چیکار کنم

دخترم دنیای من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شکمش درد میکنه

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

اخی عزیزم درک میکنم بیماری و بی قراری بچه خیلی سخته

بینیش کیپ نیست

گرمش نیست 

شاید یه مشکل ساده باشه 

شرایط خوابش رو تغییر بده ببین بهتر نمیشه

رفلاکس نداره؟؟؟؟؟

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

حرف نمیزنه 

آرامشتو حفط کن قبل خواب ماساژش بده با روغن اسطخودوس 

تو طول روز با آرامش باهاش بازی کن 

نوازشش کن 

از شیر گرفتیش؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
من اصلا اعتقاد به دعا و چشم نظر ندارم ولی بعضی وقتا همچین فرار میکنه میاد بغلم انگار از یه چی میترسه ...

چشم زخم ب روایت شرعی هم وجود داره چهار قل بخون ایت الکرسی روزی هفت بار اسپند دود کن صلوات بده

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴