2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم اقتدار بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 25 پست
من شوهرم اصلا کار فنی صفره گاهی میخوام تعریف کنم ولی واقعا از اینکارا نمیشه تعریف کرد حالا بقیه کترا ...

ن شوهر من ازین لحاظا واقن کم نمیذاره نمیذاره من اذیت شم یا ب زبون بیارم اما نمیدونم چجوری قدردانی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ممکنه باهاش دستوری حرف میزنی  یا تحقیرش میکنی تو جمع که عه فلان کارو خراب کردی

ن تحقیر نمیکنم اصن . دستوری حرف میزنم اره . خب خواسته مو بلد نیستم با طرح نیاز بگم

ن شوهر من ازین لحاظا واقن کم نمیذاره نمیذاره من اذیت شم یا ب زبون بیارم اما نمیدونم چجوری قدردانی کن ...

هر سری گفتم در فلان چیزو باز کن گفته مگ خودت زور نداری ..

ولی واقن من خودم ظریفم اکثرا زورم نمیرسه 

من شوهرم اصلا کار فنی صفره گاهی میخوام تعریف کنم ولی واقعا از اینکارا نمیشه تعریف کرد حالا بقیه کترا ...

عزیزمی خب بهش بگو اینقدر دوست دارم نون داغ برام بگیری. اینقدر دلم حوس کرده. 

شوهر جونی برام میخری 

ن شوهر من ازین لحاظا واقن کم نمیذاره نمیذاره من اذیت شم یا ب زبون بیارم اما نمیدونم چجوری قدردانی کن ...

خب همینا رو تشکر کن 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
عزیزمی خب بهش بگو اینقدر دوست دارم نون داغ برام بگیری. اینقدر دلم حوس کرده.  شوهر جونی برام می ...

اینقدر میگم

البته خوبی های زیادی داره اینا چون جزو خصوصیاتش من ندید میگیرم

ولی دوس دارم اینکارو رو بکن هر فنی میزنم تا چند روز بیشتر فایده نداره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
ن تحقیر نمیکنم اصن . دستوری حرف میزنم اره . خب خواسته مو بلد نیستم با طرح نیاز بگم

تمرین کن درست میشه عزیزم 

با احترام بهش بگو 

عزیزم میشه لطفا بریم اون مغازه.... 

میگم به نظرت این کارو بکنیم.... 

اینجوری 

آروم و متین و با احترام 

صداتم بالا نبر مردا از اینکه زن با صدای بلند باهاشون حرف بزنه بدشون میاد

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
حس میکنم مسخره کنه تودلش

گله زیادی نکردن 

ازش تشکر کردن 

گاهی خواهش کردن و بعدش ذوق کردن و تشویق کردن