2777
2789
تبلی خودت درمان شده؟؟

خب تنبلی ک هر ماه باید دارو بخوری فولی غالب تشکیل شه درمان هميشگي نداره 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم همونه که یعنی هرماه تخمک خوب داشته باشه

نننننه فقط س چهار دوره خوردم 😞

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

خداروشکر همسرمو بردم پیش ی دکتر خوب هیچ مشکلی نداشت دکتر الکی میگفت خیلی دکتر مزخرفی بود آز داد هم آزش خوب بود هم واریکوسل نداشت خداروشکر 

خداروشکر الانم باردارم. 

فقط ی مقدار خودم تقویت کردم خداروشکر باردار شدم.

گرید چند هستن؟ اول با یه متخصص توی تهران صحبت کنید. میتونید از سامانه ماوراطب مشاوره آنلاین بگیرید اول مشورت کنید اگر نیاز بود انجام بدین. من تعریف دکتر وریانی رو شنیدم که توی سامانه ماوراطب فعالم هستن

سلام اتی جان بار اول و‌دوم‌ پیش کدوم دکترا رفتین لطفا کمک کن همسرم هم همین مشکلو داره ؟     ...

الان توی خوزستان و کلا منطقه جنوب من شنیدم فقط دکتر خردمند فوق تخصص ناباروری مردان داره. مطبش هم کیانپارسه