2777
2789

هنرمند وخردمند 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  شما از کارشون نتیجه دیدین؟؟؟ تعریف دکتر دادفر زیادشنیدم اون چطور؟؟؟؟

عمل واریکوسل فقط 30 الی 50 درصد ممکنه بعدش باردار بشی شوهرم پیش هنرمند عمل کرد کارش خوب بود ولی فعلا نتیجه نگرفتم خردمند هم قدیمی ترینه 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
گرید ۳ هر دو طرف ب نظرتون اگ عمل کنه ممکن باردار بشم؟؟؟

گلم نمیخوام انرژی بدی بهت بدم من شوهرخالم عمل کرد دورتزجون شوهرشما نازاشد کلا

شوهرخودم یه بیضه کرید یک بود یه دکترگیرررر داد عمل کن شوهرم نکرد الان الحمدالله بچه هم دارم

حتما ببرپیش دکترخوب گریدش بالاس اره عمل کنه خیلی بهترمیشه

گلم نمیخوام انرژی بدی بهت بدم من شوهرخالم عمل کرد دورتزجون شوهرشما نازاشد کلا شوهرخودم یه بیضه کرید ...

همسر شما گرید یک گرید  یک اصن عمل نمیخواد ولی گرید ۳ اونم دو طرف حتما باید عمل بشه

عمل واریکوسل فقط 30 الی 50 درصد ممکنه بعدش باردار بشی شوهرم پیش هنرمند عمل کرد کارش خوب بود ولی فعلا ...

یعنی آزمایش ک گرفتی بعد سه ماه هیچ تغییری تو اسپرماش نداشت؟؟؟؟

اره اما روی تعداد اسپرم اثرگذاشته بود اخه تعدادش کم بود تحرکم کم بود گرید سه اره باید حتما عمل بشه

تعداد چند بود و حرکتش چطور بود گلم چ جوری طبیعی باردار شدی ؟؟؟؟

تعداد چند بود و حرکتش چطور بود گلم چ جوری طبیعی باردار شدی ؟؟؟؟

تعداد 12 بود تحرک 17 

بعدش شد 15 تحرک 30 

بعد شد 35 میلیون تحرک 40 هنوزم نتیجه نگرفتم 😞