2777
2789

میخاستم چند تا سوال بپرسم کسی هست 😭😭😭😭

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

ببخشید از کجا میشه فهمیدند ی هیپوفیز در قسمت RTخوش خیم‌هست یا بدخیم

و آیا اینکه توده ی ۴ میلی متر عمل میخاد یا با دارو خوب میشه 

ینی کاملاااا خوب میشه

امشب موهای مادرمو شونه میکردم می ریخت میشه بخاطر مریضیش باشه و چشمش هم درد گرفته بود 

چی شد مامانت فهمید؟؟

نه با هزارتا خواهش و التماس دکتر مغز و اعصاب بهش نگفت ولی ابجیمم بود با مادرم چون مادرم پیشش بود به هیجکدوم نگفته مشکلش چیه فقط همون دارو ک دکتر زنان داده بود و باز نوشت ک بگیره مصرف کنه تا دو ماه نیمدونم چیه ولی توده هست 

علائمش چیه؟  واسه پرولاکتین بالاست؟

بله هم پرولاکتین بالا بوده از سینه هاش شیر می اومدههم تیرویید ش کم کار بود هم‌سردرد داشت و پریود نشده بود دو ساله واسه این ام ار ای داد و مشخص شد توده ی ۴ میلی متری داره خدا برای هیچکسس همچین دردی نده کلن درد نده الهیی

ببخشید از کجا میشه فهمیدند ی هیپوفیز در قسمت RTخوش خیم‌هست یا بدخیم و آیا اینکه توده ی ۴ میلی متر ع ...

عزيزم من تخصص ندارم

فقط از اشناهامون ك مدتي بود سرطان داشت يكمي خوب شد شيمي درماني ميرفت بعد زد ب اين قسمتش درگير شد

بله هم پرولاکتین بالا بوده از سینه هاش شیر می اومدههم تیرویید ش کم کار بود هم‌سردرد داشت و پریود نشد ...

نگران نباشید.... هر دردی ی درمانی داره.. توکل ب خدا..  ان شاء الله خوش خیم هستش.... امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف سو...