این ترانه آغاسی رو گوش کنید برای شادی روحش هم صلوات بفرستید. سالها برای شادی مردم خوند. من از صمیم قلبم دوسش دارم. یادمه عروسی پسر عمم یه خواننده دعوت کرده بودن خیلی شبیه آغاسی میخوند. حتی مث آغاسی راه میرفت. روحش شاد. اینم لینکش:
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون خواننده که میگین شبیه آغاسی میخوند رحمانی بود فامیلیش؟
❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵 جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت... مَـنچـہباشَـمیانَـباشَـم،ڪارہدُنـیالَنـگنیـست! مَـنبِمـیـرَمیابِـمانَمهیچــڪَسـےدِلـتَـنـگنـیـسـت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤