تنفرم از خودم ، به آخرین حدش رسیده! همین خود لعنتی که با تصمیمات اشتباه زندگیمو سیاه کرد از خودم متنفرم که چشم بسته اعتماد کردم و خوشبختی و از خودم گرفتم من هیولای زندگی خودم شدم دوست ندارم حتی ب آینه نگاه کنم هر چی کمتر عامل بدبختیامو ببینم بهتر هس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینی که رغبت نداری نگاش کنی کسیه که میتونه تو رو از این منجلاب نجات بده یه اشتباهی کردی قرار نیست تا اخر عمر توش بمونی هر اشتباهی که نکشتت قوی ترت میکنه تلاش کن تا شرایط و تغییر بدی
من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐
منن مثه شمام منم اینقدر امروز توساختمون ک کل خانواده ی شوهرم زندگی میکنن ب بهانه ی دعوای دخترم درواقع حرفام ب اونا بود اینقدر داد زدم ک ترسیدن اونا اونموقع سبک شدم ولی الان نمیدونم بااین بی ابرویی چ خاکی توسرم کنم ولی حقشون بود 😑
خودتو سرزنش نکن. الان متوجه میشی که داری خودتو سرزنش میکنی. یه مدت که بگذره دیگه متوجه نمیشی داری چه بلایی سر خودت میاری و این سرزنشای مداوم اعتماد به نفست میاره پایین جوری که بدون اینکه متوجه بشی باور میکنی که یه موجود ناتوانی که از عهده جمع کردن زندگیت برنمیای. همه تو زندگی اشتباه میکنن. فقط از اشتباهت درس بگیر و دوباره شروع کن. به جای سرزنش هر وقت خودتو تو آینه میبینی قربون صدقه خودت برو و بگو من میتونم و توانایی اینو دارم که همه چیو درست کنم. بدترین روز آدم روزیه که خودشو دیگه دوست نداشته باشه. اونوقت بدجوری دست به خودتخریبی میزنه و زندگیشو خرابتر میکنه